Webduim flag Nederlands Webduim flag Russia
Webduim logo white
  • fb icon
  • instagram icon
m e n u
w e b d u i m

Werkwijze

1

- Briefing & onderzoek

We beginnen met een uitgebreid onderzoek waarbij we tevens jouw verwachtingen bespreken en jouw wensen in kaart brengen. Het is belangrijk om de doelstellingen voor de website duidelijk te hebben en te weten wie jouw doelgroep precies is en hoe we deze doelgroep het beste kunnen bereiken.

Briefing & onderzoek

2

- Strategie & plan

Vervolgens maken we een plan. We bepalen de strategie en aan de hand hiervan gaan we verder. Zo bespreken we de mogelijkheden wat betreft de functionaliteit van de website, hoe staat de SEO van de website ervoor, enzovoorts. Uiteraard gaat dit in nauwe samenwerking met jou.

3

- Design & Concept

De volgende stap is het toepassen. We stellen jouw uitgebreid vragen zodat wij een duidelijk beeld kunnen scheppen wat je precies wilt en wie je precies wilt bereiken. We gebruiken hiervoor de strategie uit het vorige kopje en aan de hand hiervan creëren we voor jou een uniek concept.

Design & Concept
Prototype & Correctie

4

- Prototype & Correctie

Vervolgens gaan we dit allemaal uitwerken. We zullen de content plaatsen, de huisstijl goed terug laten komen en het design in goed overleg toepassen in een prototype. Hier behoudt jij natuurlijk de gehele controle en zeggenschap over en uiteraard zijn er mogelijkheden om aspecten te corrigeren.

5

- Ontwerpen & ontwikkelen

Je hebt nu volledig akkoord gegeven en je staat achter het plan en eventuele correcties zijn uitgevoerd. Super! Wij gaan nu aan de slag. Het ontwerp wordt uitgevoerd, de website wordt ingesteld en we gaan aan de slag.

Ontwerpen & ontwikkelen
Preview & Hosting

6

- Preview & Hosting

Het concept is nu volledig uitgevoerd en aan de hand van jouw wensen gecreëerd. Het is nu tijd om de preview voor te leggen. Wij laten jou deze uiteraard zien en je kan hier jezelf wegwijs in maken. Tevens is het nu tijd om een hosting uit te gaan kiezen.

7

- Optimisatie & Testen

De website is klaar. Nu is het tijd om de laatste puntjes op de í te zetten. Dit houdt in dat we de website testen en eventueel de snelheid nog moeten optimaliseren. Ook kan het zijn dat we in de testfase nog andere punten tegenkomen die geoptimaliseerd moeten worden.

Optimisatie & Testen
Realise & Lancering

8

- Realise & Lancering

Het project zal nu worden afgerond en de website wordt gelanceerd. Je bent nu de eigenaar van een eigen website en je zal online bezoekers gaan ontvangen.

Een kloppende website begint bij Webduim

contact

Neem vrijblijvend contact met ons op:


    Heb je een website nodig maar nog geen idee hoe en wat? Onze klantensupport staat klaar om al je zorgen weg te nemen en al je vragen te beantwoorden.

    Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

    +31623152840 info@webduim.nl