Webduim flag Nederlands Webduim flag Russia
Webduim logo white
 • fb icon
 • instagram icon
m e n u
w e b d u i m

Website laten maken Zwijndrecht

Jij wil gaan ondernemen, je creaties online laten zien of hebt andere wensen, maar wat vaststaat is dat jij een website nodig hebt. Een professionele website waardoor je online-zaken kunt doen en verder kunt groeien. Bij ons kan jij een website laten maken Zwijndrecht, wij zijn dé specialist in de regio. Bij Webduim maken we maatwerk websites waarin alle wensen van de klant worden verwerkt.

Door met de klant mee te werken creëren we websites waar niets aan ontbreekt. We bouwen standaard WordPress websites, maar een eigen CMS gebruiken is ook mogelijk. Met een unieke website onderscheid jij jezelf van de concurrent en wordt het eenvoudiger om een vaste klantenkring op te bouwen. Als je website goed werkt, en de gebruikservaring is geoptimaliseerd, komen mensen terug!

Offerte aanvragen
 • design op maat
 • voor alle apparaten
 • makkelijk beheer
 • vriendelijk voor google
 • cms op maat
 • seo content
 • hoge conversie
Offerte aanvragen

op maat

o n t w e r p

Webdesign

Door goed webdesign kan je je onderscheiden van de concurrentie. Webdesign geeft je merk een gezicht, een huisstijl zorgt voor herkenning. Samen bekijken we je huisstijl en nemen we deze mee in een nieuwe website, ook wanneer er nog geen eigen huisstijl is, kan deze gecreëerd worden.

Met een sterk toenemend aantal websites is het belangrijk dat je website uniek is, hoe unieker hoe beter. Met sterk webdesign kan jij een mooie website laten maken die perfect aansluit op je ambities. Onze websites zien er niet alleen goed uit, ze werken ook perfect. Door zelf alles op te bouwen, kunnen wij een website bouwen die je nergens anders terug zult vinden. Uniek zijn in je branche, dat is wat telt in de toekomst.

 • creative webdesign
 • mobiele versie website
 • uniek & onderscheiden
 • ui/ux design

cms

b e h e e r

Gemak en simpliciteit

Een professionele website laten maken en deze er gelikt uit laten zien is natuurlijk een mooie eerste stap, maar een website moet ook goed werken. Door te werken met onder andere WordPress als CMS zijn onze websites gemakkelijk in gebruik en zelf aan te passen na oplevering. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek bespreken we de opties omtrent CMS-systemen.

Bij het opzetten van een website wordt de toekomstige bezoeker altijd in het achterhoofd gehouden door onze designers. Waar we verschillende knoppen plaatsen, welke foto’s worden gebruikt, overal houden we die bezoeker in gedachten. Door verder en vooral vooruit te denken worden goede websites gebouwd!

Ook hier wordt inbreng vanuit de klant gewaardeerd en meegenomen. Heb jij een idee over het design? Weet je wat je klanten graag zien op je website? Laat het ons vooral weten!

 • cms op maat
 • website zelf beheren
 • beheer uitbesteden
 • wordpress

Een website met karakter?
Dat kan bij Webduim.

neem contact

Google

c o n v e r s i e

Vindbaar in Google

Je website is dus voorzien van een prachtig design, draait op een sterk CMS-systeem en de bezoeker is in het achterhoofd gehouden. Wat mist er dan nog? Juist: een goede positie op zoekmachines. Een website op Google vindbaar maken is een kunst apart, het vergt doorzettingsvermogen én geduld. Nu zijn er verschillende dingen waar rekening mee moet worden gehouden, en dat is niet alleen aan de voorkant van je website te zien.

De websites die Webduim maakt zijn aan de achterkant, ook wel de back-end genoemd, volledig geoptimaliseerd voor een goede positie op Google. De snelheid is goed, gebruikservaring is geoptimaliseerd en je website is ingericht om te converteren. De content die wordt geplaatst, zoals het schrijfwerk, kan je ook uitbesteden aan Webduim. Wij werken samen met professionele (SEO-)copywriters die je kunnen helpen die toppositie op Google te bemachtigen.

 • conversie verhogen
 • website optimalisatie
 • hoger ranken in google
Lees meer

content

i n h o u d

Webcontent

Een website laten maken Zwijndrecht kan ervoor zorgen dat je omzet aanzienlijk wordt verbeterd. Niet alleen kom je als organisatie professioneler over met een goede website, een hoge positie op Google zorgt voor meer bezoekers. Deze bezoekers kunnen omgezet worden in klanten, en vervolgens terugkerende klanten worden. Om dat te bereiken is het noodzakelijk dat je een goede positie op Google krijgt.

Je webcontent speelt een grote rol in die race naar de bovenste plekken. De teksten en afbeeldingen op je website overtuigen een bezoeker om klant te worden, deze moeten dus goed zijn en zo ingericht dat iemand geïnteresseerd raakt. Ook moeten er bepaalde zoekwoorden in worden verwerkt en stelt Google andere eisen, onze copywriters en designers zijn hiervan op de hoogte: daar hoef jij je dus geen zorgen om te maken.

Ben je benieuwd hoe zo’n proces in zijn werk gaat? Klik hier voor het maken van een afspraak – Belafspraak inplannen.

 • texten schrijven
 • visuele content
 • infographics creëren
 • blogcontent maken
meer weten

modules

o p t i m a a l

Functionalitiet

In overleg met jou willen wij achterhalen wat jouw doelstellingen zijn als ondernemer. Dit is van belang zodat wij precies weten hoe wij de website en de functionaliteit kunnen verbeteren. Met oog op de toekomst willen wij er samen met jou uit komen wat je nodig zal zijn en hoe we dit kunnen realiseren, zodat je alles uit jouw website of webshop kunt halen voor jou en jouw klanten.

De meest gekozen modules:

01

Google Map

Word makkelijk gevonden door je klanten

02

Afspraken inboeken

Bezoekers afspraken laten inplannen

03

Fotoalbum

Een mooiere manier om je foto’s te presenteren

04

Klanten reviews

Reviews helpen om het vertrouwen te winnen

05

Meerdere talen

Laat je website uitbreiden met meerdere talen

06

Facturatie

Betalingen en herinneringen online beheren

07

Online betaling

Maak betalingen eenvoudig en snel

08

Zoeken

Jouw website doorzoeken op een bepaald onderwerp

09

Sociale media koppelen

Laat bezoekers jouw pagina delen met vrienden

10

Google Analytics

Bezoeken, trends en conversies bijhouden

11

Contactform

De ingevulde formulieren komen automatisch in je inbox

12

Catalogus / portfolio

Show je producten of projecten in een catalogus

Wil jij een succesvolle website?
Kijk dan snel verder.

Webshop

Een professionele webshop die op alle fronten klopt, laat je bij Webduim maken.

Wij creëren een kwalitatief hoogwaardige webshop voor jou, waar jouw klanten met gemak kunnen winkelen.

Marketing

Vergeet je de marketing van je bedrijf niet?

Webduim kan jou ondersteunen of dit werk volledig van je overnemen. Naast een goed werkende website is de marketing minstens zo belangrijk.

faq

v r a a g   o n s

Veelgesteelde vragen

 • Hoe lang moet ik wachten tot mijn nieuwe website klaar is?

  Omdat (de omvang van) ieder project anders is, is het lastig om een prijs te noemen voor het bouwen van een nieuwe website. Gemiddeld ligt de investering tussen de €500 - €3000. Webduim hanteert lage prijzen voor professionele websites. De gemiddeld ligt de oplevertijd tussen de 5 en 8 werken, en we geven vooraf altijd een tijdsindicatie. Voor kleinere projecten kan de oplevertijd lager liggen, voor complexere websites vanzelfsprekend hoger prijs is sterk afhankelijk van jouw eisen en de complexiteit van de te bouwen website.

 • Wat is de prijs van een nieuwe website?

  Omdat (de omvang van) ieder project anders is, is het lastig om een prijs te noemen voor het bouwen van een nieuwe website. Gemiddeld ligt de investering tussen de €500 - €3000. Webduim hanteert lage prijzen voor professionele websites. De prijs is sterk afhankelijk van jouw eisen en de complexiteit van de te bouwen website.

 • Wat zijn de betaalmogelijkheden?

  Wij werken op basis van facturatie. Vooraf wordt er een bedrag besproken waarvoor de website wordt opgeleverd. Na oplevering krijg jij de factuur en kan deze betaald worden. Bij grotere en complexere projecten kan er akkoord worden gegaan met termijnbetalingen (met aanbetaling). Dit wordt vooraf allemaal afgestemd, zo komen beide partijen niet voor verrassingen te staan.

  Werk jij liever met een andere betaalmogelijkheid? We horen het graag, alles is te bespreken.

 • Wat als ik nog geen inhoud heb voor mijn nieuwe website?

  Geen zorgen! Wij kunnen je website gewoon creëren zonder inhoudelijke content. We maken dan tekstvakken die opgevuld worden met opvultekst (ook wel Lorem Ipsum genoemd). Jij kan dan in de tussentijd op je gemak nieuwe en unieke content schrijven, of laten schrijven, waardoor je website tijdens livegang compleet is. Het is aan te raden om je teksten, vooral wanneer je zelf niet zo goed bent met tekst, door een professional te laten schrijven. Ook wij kunnen dit voor je regelen, we werken op dagelijkse basis met dergelijke professionals samen die ook van jouw website een ware marketingmachine maken.

lees verder

contact

Neem vrijblijvend contact met ons op:


  Heb je een website nodig maar nog geen idee hoe en wat? Onze klantensupport staat klaar om al je zorgen weg te nemen en al je vragen te beantwoorden.

  Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

  +31623152840 info@webduim.nl