Webduim flag Nederlands Webduim flag Russia
Webduim logo white
 • fb icon
 • instagram icon
m e n u
w e b d u i m

Website laten maken Zuid-Holland

Een goede website is tegenwoordig voor iedere ondernemer of creatieveling een must. Zeker wanneer we kijken naar het toenemend aantal online-transacties kunnen we maar één ding concluderen, en dat is dat het internet met de dag groter en belangrijker wordt. Jij wil niet achterblijven en mee kunnen liften op het succes van het internet. Een website laten maken Zuid-Holland is waar je naar op zoek bent, en waar Webduim je mee kan helpen.

Wij bouwen websites voor een breed aantal ondernemingen, organisaties zonder winstoogmerk en meer. Ook een zzp website laten maken is mogelijk. Iedere website die we opleveren voldoet aan de eisen van de opdrachtgever en functioneert optimaal. Onze websites zijn gemaakt om goed te scoren in Google en jouw online aanwezigheid een impuls te geven.

Offerte aanvragen
 • design op maat
 • voor alle apparaten
 • makkelijk beheer
 • vriendelijk voor google
 • cms op maat
 • seo content
 • hoge conversie
Offerte aanvragen

op maat

o n t w e r p

Webdesign

De klant is koning, zo ook bij Webduim. Het is jouw website, dus die moet aan jouw eisen voldoen. Zo simpel is het. Samen gaan we in gesprek en bespreken we waar de website voor zal worden gebruikt, wat het doel van de website is en welke elementen jij naar voren wil laten komen. Door al deze wensen terug te laten komen, en de bezoeker in het achterhoofd te houden, bouwen we websites waarmee jij de concurrentie voorbijstreeft.

Webdesign gaat bij Webduim verder dan enkel het uiterlijk. Ook het aantal en de soort pagina’s zijn hierbij belangrijk. Onze professionals zijn hier dagelijks mee bezig en kunnen je voorzien van advies. Alles wat wij doen gaat in samenspraak met onze opdrachtgevers. Door een website op maat te laten maken ben je uniek, dat zal steeds belangrijker worden in het internet tijdperk.

 • creative webdesign
 • mobiele versie website
 • uniek & onderscheiden
 • ui/ux design

cms

b e h e e r

Gemak en simpliciteit

Met meer websites wordt de keuze voor de bezoeker ook steeds groter, het aantal concurrenten neemt toe en jezelf onderscheiden zal lastiger worden. Veel partijen kijken niet verder dan het uiterlijk van de website, Webduim doet dat wel. Bij alles wat we doen, en dan bedoelen we echt alles, houden we jouw bezoekers in gedachten. Hoe moeten teksten worden uitgeschreven, waar plaatsen we knoppen, is het kopen op zowel mobiele apparaten als desktop eenvoudig? Denk bijvoorbeeld aan een offerte website maken, deze is puur en alleen gericht op het maken van offertes. Ook die kunnen we maken. Bij Webduim is alles mogelijk.

Gemak dient de mens en verandert klanten in terugkerende klanten. Als iemand op jouw website komt en alles werkt perfect, waarom zou diegene dan naar een ander gaan? Door een goede ervaring te bieden zorg je voor vertrouwen, dit vertrouwen betaalt zichzelf uit in meer klanten met een hogere klantwaarde.

 • cms op maat
 • website zelf beheren
 • beheer uitbesteden
 • wordpress

Een website met karakter?
Dat kan bij Webduim.

neem contact

Google

c o n v e r s i e

Vindbaar in Google

Je kunt een website laten maken Zuid-Holland, maar hoe zorg je ervoor dat er mensen op je website terechtkomen? Door het behalen van een toppositie op Google natuurlijk. Dit is echter wel gemakkelijker gezegd dan gedaan. Het behalen van een positie vergt naar geduld en goede content ook een website met de juiste technische specificaties.

Bij Webduim optimaliseren we websites voor Google en andere zoekmachines. Met SEO kan je langdurig gratis (organisch) bezoekers naar je website trekken, dé manier om een trouwe klantenkring op te bouwen.

 • conversie verhogen
 • website optimalisatie
 • hoger ranken in google
Lees meer

content

i n h o u d

Webcontent

Aan de achterzijde van de website moet alles in orde zijn, maar beter gevonden worden in Google wordt ook mogelijk gemaakt door de content die je plaatst. Onze SEO-copywriters weten precies waar Google op let en kunnen jouw webcontent voorzien van zoekwoorden, goede koppen en interne links. Alles wordt samengebracht in een goedlopend verhaal waar niet alleen Google, maar ook je klant blij van zal worden.

Alles wordt zo geformuleerd dat klanten een connectie gaan voelen met jouw organisatie of merk, en ze worden geïnteresseerd in je product of dienst. Door daar goede CTA’s bij in te voegen wordt het conversiepercentage ook nog eens verhoogd.

Een geweldige website, zowel aan de voor- en achterzijde, die doet waar Google vrolijk van wordt en waar mensen terug willen keren: Webduim maakt het mogelijk. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

 • texten schrijven
 • visuele content
 • infographics creëren
 • blogcontent maken
meer weten

modules

o p t i m a a l

Functionalitiet

In overleg met jou willen wij achterhalen wat jouw doelstellingen zijn als ondernemer. Dit is van belang zodat wij precies weten hoe wij de website en de functionaliteit kunnen verbeteren. Met oog op de toekomst willen wij er samen met jou uit komen wat je nodig zal zijn en hoe we dit kunnen realiseren, zodat je alles uit jouw website of webshop kunt halen voor jou en jouw klanten.

De meest gekozen modules:

01

Google Map

Word makkelijk gevonden door je klanten

02

Afspraken inboeken

Bezoekers afspraken laten inplannen

03

Fotoalbum

Een mooiere manier om je foto’s te presenteren

04

Klanten reviews

Reviews helpen om het vertrouwen te winnen

05

Meerdere talen

Laat je website uitbreiden met meerdere talen

06

Facturatie

Betalingen en herinneringen online beheren

07

Online betaling

Maak betalingen eenvoudig en snel

08

Zoeken

Jouw website doorzoeken op een bepaald onderwerp

09

Sociale media koppelen

Laat bezoekers jouw pagina delen met vrienden

10

Google Analytics

Bezoeken, trends en conversies bijhouden

11

Contactform

De ingevulde formulieren komen automatisch in je inbox

12

Catalogus / portfolio

Show je producten of projecten in een catalogus

Wil jij een succesvolle website?
Kijk dan snel verder.

Marketing

Vergeet je de marketing van je bedrijf niet?

Webduim kan jou ondersteunen of dit werk volledig van je overnemen. Naast een goed werkende website is de marketing minstens zo belangrijk.

Huisstijl

In jouw huisstijl is terug te zien wie jij bent en waar jij voor staat.

Bij Webduim kun je professioneel advies inwinnen of je huisstijl laten ontwerpen.

faq

v r a a g   o n s

Veelgesteelde vragen

 • Hoe lang moet ik wachten tot mijn nieuwe website klaar is?

  Omdat (de omvang van) ieder project anders is, is het lastig om een prijs te noemen voor het bouwen van een nieuwe website. Gemiddeld ligt de investering tussen de €500 - €3000. Webduim hanteert lage prijzen voor professionele websites. De gemiddeld ligt de oplevertijd tussen de 5 en 8 werken, en we geven vooraf altijd een tijdsindicatie. Voor kleinere projecten kan de oplevertijd lager liggen, voor complexere websites vanzelfsprekend hoger prijs is sterk afhankelijk van jouw eisen en de complexiteit van de te bouwen website.

 • Wat is de prijs van een nieuwe website?

  Omdat (de omvang van) ieder project anders is, is het lastig om een prijs te noemen voor het bouwen van een nieuwe website. Gemiddeld ligt de investering tussen de €500 - €3000. Webduim hanteert lage prijzen voor professionele websites. De prijs is sterk afhankelijk van jouw eisen en de complexiteit van de te bouwen website.

 • Wat zijn de betaalmogelijkheden?

  Wij werken op basis van facturatie. Vooraf wordt er een bedrag besproken waarvoor de website wordt opgeleverd. Na oplevering krijg jij de factuur en kan deze betaald worden. Bij grotere en complexere projecten kan er akkoord worden gegaan met termijnbetalingen (met aanbetaling). Dit wordt vooraf allemaal afgestemd, zo komen beide partijen niet voor verrassingen te staan.

  Werk jij liever met een andere betaalmogelijkheid? We horen het graag, alles is te bespreken.

 • Wat als ik nog geen inhoud heb voor mijn nieuwe website?

  Geen zorgen! Wij kunnen je website gewoon creëren zonder inhoudelijke content. We maken dan tekstvakken die opgevuld worden met opvultekst (ook wel Lorem Ipsum genoemd). Jij kan dan in de tussentijd op je gemak nieuwe en unieke content schrijven, of laten schrijven, waardoor je website tijdens livegang compleet is. Het is aan te raden om je teksten, vooral wanneer je zelf niet zo goed bent met tekst, door een professional te laten schrijven. Ook wij kunnen dit voor je regelen, we werken op dagelijkse basis met dergelijke professionals samen die ook van jouw website een ware marketingmachine maken.

lees verder

contact

Neem vrijblijvend contact met ons op:


  Heb je een website nodig maar nog geen idee hoe en wat? Onze klantensupport staat klaar om al je zorgen weg te nemen en al je vragen te beantwoorden.

  Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

  +31623152840 info@webduim.nl