Webduim flag Nederlands Webduim flag Russia
Webduim logo white
 • fb icon
 • instagram icon
m e n u
w e b d u i m

Website laten maken Dordrecht

Een goede en professionele website draagt bij aan een beter bedrijfsresultaat en een stijging van het aantal klanten. Door online vindbaar te zijn en te beschikken over een converterende website kan jij je organisatie van winstgevend omzetten naar succesvol. Wij bouwen websites die aansluiten bij de visie van onze opdrachtgevers, dit doen wij door samen in gesprek te gaan met jou als opdrachtgever.

Een website laten maken Dordrecht kan eenvoudiger, beter en sneller met Webduim als partner. Een website is je visitekaartje en marketingmachine in één. Door het goed in te zetten, maak je je onderneming klaar voor de toekomst. Het aantal online verkopen stijgt jaarlijks met flinke aantallen, het is tijd om te investeren in jouw toekomst. Onze websites betalen zichzelf terug!

Offerte aanvragen
 • design op maat
 • voor alle apparaten
 • makkelijk beheer
 • vriendelijk voor google
 • cms op maat
 • seo content
 • hoge conversie
Offerte aanvragen

op maat

o n t w e r p

Webdesign

Het eerste wat een bezoeker ziet bij het openen van jouw website is het webdesign. Welke kleuren er zijn gebruikt, welke afbeeldingen, waar zijn tekstvakken geplaatst, waar kan diegene klikken en ga zo maar door. Al deze aspecten vormen een geheel: het webdesign van jouw website. Hoe beter dit ontwerp is, hoe meer mensen klant zullen worden. We kopen namelijk liever bij een partij die haar zaakjes op orde heeft, zoals de website. Dit geeft rust in het hoofd van de consument en dat zorgt weer voor vertrouwen, vertrouwen resulteert in meer verkopen.

Als die ene verkoop goed is gegaan en afgehandeld is, komen we er terug. Zo zorgt een website met goed webdesign voor terugkerende klanten, dat kunnen wij ook voor jou realiseren. Webduim denkt aan alles bij het website bouwen Dordrecht, alles wordt tot in de puntjes verzorgd.

 • creative webdesign
 • mobiele versie website
 • uniek & onderscheiden
 • ui/ux design

cms

b e h e e r

Gemak en simpliciteit

Gemak dient de mens, ook online. We zijn als consumenten verwend en willen eigenlijk zo min mogelijk moeite hoeven te doen voor het kopen van een product of aanvragen van een dienst. Lange tijd werd het woord ‘ontzorgen’ veelgebruikt, en niet zonder reden. We moeten onze bezoekers in de watten leggen, als jij het niet doet, doet je concurrent het wel. En wat er dan gebeurt? De bezoeker gaat converteren bij de concurrent, zij winnen en jij verliest.

Een website laten maken Dordrecht is anders, wij zorgen er namelijk voor dat de website voor de bezoeker zo simpel en efficiënt mogelijk wordt ingedeeld. De klant vindt alles wat hij of zij zoekt, maar hoeft daar geen tot weinig moeite voor te doen. Dat is wat Webduim onderscheidt van andere websitebouwers.

Standaard bieden wij aan je website laten maken in WordPress, een eigen CMS-systeem gebruiken is ook mogelijk. Wij denken met je mee!

 • cms op maat
 • website zelf beheren
 • beheer uitbesteden
 • wordpress

Een website met karakter?
Dat kan bij Webduim.

neem contact

Google

c o n v e r s i e

Vindbaar in Google

Bezoekers om kunnen zetten in klanten is leuk, maar dan moeten er wel bezoekers op je website terechtkomen. Deze kunnen gekocht worden door middel van advertenties, maar je kunt ook voor organische bezoekers zorgen. Dit doen we met de content die we produceren en door ervoor te zorgen dat je website aan de achterzijde is geoptimaliseerd. De website moet snel zijn, goed in elkaar zitten en een lust voor het oog zijn. Webduim regelt dit voor je. Website maken professioneel was nog nooit zo eenvoudig, wij nemen alles voor je uit handen.

Vaak krijgen we de vraag ‘wat kost website laten maken?’ Omdat dit van verschillende factoren afhangt is het belangrijk om van tevoren te weten wat je wel en niet wilt. Een van de onderdelen die jij erbij kunt nemen is webcontent, daarover hieronder meer.

 • conversie verhogen
 • website optimalisatie
 • hoger ranken in google
Lees meer

content

i n h o u d

Webcontent

Naast goede technische specificaties is je content ook belangrijk voor goede zoekresultaten. Jij kiest ervoor een website laten maken Dordrecht, wij zorgen ervoor dat die helemaal klaar is voor de toekomst. Onze SEO-copywriters weten alles van Google en haar eisen, zij kunnen dit verwerken in de teksten op jouw website. Samen met onze fotografen wordt er content ontwikkeld waar jijzelf, de bezoeker en Google blij van worden.

Betere zoekresultaten, hogere klantwaarde én een professionele website die doet wat hij moet doen: Webduim maakt het mogelijk voor je.

 • texten schrijven
 • visuele content
 • infographics creëren
 • blogcontent maken
meer weten

modules

o p t i m a a l

Functionalitiet

In overleg met jou willen wij achterhalen wat jouw doelstellingen zijn als ondernemer. Dit is van belang zodat wij precies weten hoe wij de website en de functionaliteit kunnen verbeteren. Met oog op de toekomst willen wij er samen met jou uit komen wat je nodig zal zijn en hoe we dit kunnen realiseren, zodat je alles uit jouw website of webshop kunt halen voor jou en jouw klanten.

De meest gekozen modules:

01

Google Map

Word makkelijk gevonden door je klanten

02

Afspraken inboeken

Bezoekers afspraken laten inplannen

03

Fotoalbum

Een mooiere manier om je foto’s te presenteren

04

Klanten reviews

Reviews helpen om het vertrouwen te winnen

05

Meerdere talen

Laat je website uitbreiden met meerdere talen

06

Facturatie

Betalingen en herinneringen online beheren

07

Online betaling

Maak betalingen eenvoudig en snel

08

Zoeken

Jouw website doorzoeken op een bepaald onderwerp

09

Sociale media koppelen

Laat bezoekers jouw pagina delen met vrienden

10

Google Analytics

Bezoeken, trends en conversies bijhouden

11

Contactform

De ingevulde formulieren komen automatisch in je inbox

12

Catalogus / portfolio

Show je producten of projecten in een catalogus

Wil jij een succesvolle website?
Kijk dan snel verder.

Marketing

Vergeet je de marketing van je bedrijf niet?

Webduim kan jou ondersteunen of dit werk volledig van je overnemen. Naast een goed werkende website is de marketing minstens zo belangrijk.

Huisstijl

In jouw huisstijl is terug te zien wie jij bent en waar jij voor staat.

Bij Webduim kun je professioneel advies inwinnen of je huisstijl laten ontwerpen.

faq

v r a a g   o n s

Veelgesteelde vragen

 • Hoe lang moet ik wachten tot mijn nieuwe website klaar is?

  Omdat (de omvang van) ieder project anders is, is het lastig om een prijs te noemen voor het bouwen van een nieuwe website. Gemiddeld ligt de investering tussen de €500 - €3000. Webduim hanteert lage prijzen voor professionele websites. De gemiddeld ligt de oplevertijd tussen de 5 en 8 werken, en we geven vooraf altijd een tijdsindicatie. Voor kleinere projecten kan de oplevertijd lager liggen, voor complexere websites vanzelfsprekend hoger prijs is sterk afhankelijk van jouw eisen en de complexiteit van de te bouwen website.

 • Wat is de prijs van een nieuwe website?

  Omdat (de omvang van) ieder project anders is, is het lastig om een prijs te noemen voor het bouwen van een nieuwe website. Gemiddeld ligt de investering tussen de €500 - €3000. Webduim hanteert lage prijzen voor professionele websites. De prijs is sterk afhankelijk van jouw eisen en de complexiteit van de te bouwen website.

 • Wat zijn de betaalmogelijkheden?

  Wij werken op basis van facturatie. Vooraf wordt er een bedrag besproken waarvoor de website wordt opgeleverd. Na oplevering krijg jij de factuur en kan deze betaald worden. Bij grotere en complexere projecten kan er akkoord worden gegaan met termijnbetalingen (met aanbetaling). Dit wordt vooraf allemaal afgestemd, zo komen beide partijen niet voor verrassingen te staan.

  Werk jij liever met een andere betaalmogelijkheid? We horen het graag, alles is te bespreken.

 • Wat als ik nog geen inhoud heb voor mijn nieuwe website?

  Geen zorgen! Wij kunnen je website gewoon creëren zonder inhoudelijke content. We maken dan tekstvakken die opgevuld worden met opvultekst (ook wel Lorem Ipsum genoemd). Jij kan dan in de tussentijd op je gemak nieuwe en unieke content schrijven, of laten schrijven, waardoor je website tijdens livegang compleet is. Het is aan te raden om je teksten, vooral wanneer je zelf niet zo goed bent met tekst, door een professional te laten schrijven. Ook wij kunnen dit voor je regelen, we werken op dagelijkse basis met dergelijke professionals samen die ook van jouw website een ware marketingmachine maken.

lees verder

contact

Neem vrijblijvend contact met ons op:


  Heb je een website nodig maar nog geen idee hoe en wat? Onze klantensupport staat klaar om al je zorgen weg te nemen en al je vragen te beantwoorden.

  Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

  +31623152840 info@webduim.nl