Webduim flag Nederlands Webduim flag Russia
Webduim logo white
 • fb icon
 • instagram icon
m e n u
w e b d u i m

Website laten maken Den Haag

Jij komt uit de hofstad en wil beschikken over een goedwerkende website die doelen behaald, wij begrijpen je en kunnen dit voor je realiseren. Onze developers zijn gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk websites, deze zijn allen uniek en verbeteren jouw online-aanwezigheid. Samen bespreken we jouw wensen en de doelen, dit wordt verwerkt in een website waarmee jij klaar bent voor de toekomst.

Website laten maken Den Haag zorgt niet alleen voor verbeterde resultaten, wij laten ook het aantal bezoekers stijgen door middel van SEO en verhogen de klantwaarde. Laatstgenoemde wordt gedaan door gemak te bieden aan de bezoeker.

Offerte aanvragen
 • design op maat
 • voor alle apparaten
 • makkelijk beheer
 • vriendelijk voor google
 • cms op maat
 • seo content
 • hoge conversie
Offerte aanvragen

op maat

o n t w e r p

Webdesign

Een goede website begint met een passend webdesign. Een ontwerp dat past bij jouw onderneming en aansluit op je doelen. De huisstijl zorgt voor herkenning bij mensen, dat laat ze terugkomen naar je website voor meer aankopen. Onder webdesign valt meer dan enkel de kleuren en het logo, ook de positionering van bepaalde elementen is daarbij belangrijk. Waar plaatsen we welke informatie, hoe zorgen we ervoor dat de afbeeldingen aansluiten en een bepaald gevoel oproepen bij bezoekers? Deze en andere vragen beantwoorden onze developers en webdesigners tijdens de opbouw van jouw website.

Bij Webduim kan jij een WordPress webshop laten bouwen die werkelijk aan alle eisen voldoet, zowel aan de voor- als achterkant. Wij bouwen websites waar jij mee vooruit kunt.

 • creative webdesign
 • mobiele versie website
 • uniek & onderscheiden
 • ui/ux design

cms

b e h e e r

Gemak en simpliciteit

De klant wil tegenwoordig alles in de schoot geworpen krijgen, we doen het liefst zo min mogelijk moeite. Bij Webduim zorgen we ervoor dat de websites je klanten gemak bieden, dit doen we door middel van simpel maar doeltreffend webdesign. Zo worden doelen behaald. Onze websites zijn responsive, dit betekent dat ze op zowel desktop, mobiel als tablet uitstekend te gebruiken zijn. Aangezien 60% van alle zoekopdrachten op Google via mobiele apparaten wordt gedaan, is het onwijs belangrijk ook dit mee te nemen.

Bij alle te verrichten werkzaamheden nemen we jouw toekomstige bezoeker mee. In een gesprek vormen we de ‘ideale bezoeker’, op basis daarvan wordt je website ingericht. Zo kan je bij Webduim een website laten maken Den Haag die klaar is voor de toekomst. Jij zal het internet in jouw branche domineren. Voor Webduim is niets te gek. Zo is een aparte offerte website bouwen ook mogelijk, op die manier wordt het versturen van offertes nóg gemakkelijker. Weer dat klantgemak wat naar boven komt.

 • cms op maat
 • website zelf beheren
 • beheer uitbesteden
 • wordpress

Een website met karakter?
Dat kan bij Webduim.

neem contact

Google

c o n v e r s i e

Vindbaar in Google

Een website laten maken Den Haag is goed voor je online zichtbaarheid, maar ook aan de vindbaarheid moet gedacht worden. Je website kan er nog zo goed uitzien, nog zo snel zijn en ingericht zijn om te verkopen, zonder bezoekers wordt er helaas vrij weinig verkocht.

Bezoekers naar je website trekken kan eigenlijk op twee manieren: je koopt ze door middel van advertenties of je wordt organisch gevonden. Laatstgenoemde is gratis, dat is waar wij ons op focussen. Onze websites worden aan de achterzijde geoptimaliseerd wat betreft snelheid en andere specificaties, aan de voorzijde kan jij ervoor kiezen onze professionals content te laten produceren.

We krijgen vaak de vraag ‘hoeveel kost het om een website te maken’? Dit hangt af van verschillende factoren, daar is zo niet direct een antwoord op de geven. Wanneer je er bijvoorbeeld voor kiest om SEO en het optimaliseren van de vindbaarheid uit te besteden, ben je wat meer kwijt. Dit betaalt zichzelf vanzelfsprekend wel terug!

 • conversie verhogen
 • website optimalisatie
 • hoger ranken in google
Lees meer

content

i n h o u d

Webcontent

Goede vindbaarheid gaat gepaard met SEO-teksten en bijpassende afbeeldingen, ook wel content genoemd. Door je content te optimaliseren voor zoekmachines, en dan in het speciaal bepaalde zoektermen, kom jij omhoog wanneer mensen ergens naar zoeken. Wij kunnen voor je onderzoeken waar mensen naar zoeken, deze termen verwerken in je content en er een samenhangend geheel van maken dat lekker leesbaar is.

Door goede webcontent kan jij rekenen op betere resultaten, meer bezoekers en een verbeterde omzet! Het vergt geduld, maar is meer waard dan het kopen van bezoekers. Daarnaast is de door ons geproduceerde content vaak evergreen en daarom lang te gebruiken. Een website laten maken Den Haag doe je bij Webduim, alle specialisten onder één dak.

 • texten schrijven
 • visuele content
 • infographics creëren
 • blogcontent maken
meer weten

modules

o p t i m a a l

Functionalitiet

In overleg met jou willen wij achterhalen wat jouw doelstellingen zijn als ondernemer. Dit is van belang zodat wij precies weten hoe wij de website en de functionaliteit kunnen verbeteren. Met oog op de toekomst willen wij er samen met jou uit komen wat je nodig zal zijn en hoe we dit kunnen realiseren, zodat je alles uit jouw website of webshop kunt halen voor jou en jouw klanten.

De meest gekozen modules:

01

Google Map

Word makkelijk gevonden door je klanten

02

Afspraken inboeken

Bezoekers afspraken laten inplannen

03

Fotoalbum

Een mooiere manier om je foto’s te presenteren

04

Klanten reviews

Reviews helpen om het vertrouwen te winnen

05

Meerdere talen

Laat je website uitbreiden met meerdere talen

06

Facturatie

Betalingen en herinneringen online beheren

07

Online betaling

Maak betalingen eenvoudig en snel

08

Zoeken

Jouw website doorzoeken op een bepaald onderwerp

09

Sociale media koppelen

Laat bezoekers jouw pagina delen met vrienden

10

Google Analytics

Bezoeken, trends en conversies bijhouden

11

Contactform

De ingevulde formulieren komen automatisch in je inbox

12

Catalogus / portfolio

Show je producten of projecten in een catalogus

Wil jij een succesvolle website?
Kijk dan snel verder.

Webshop

Een professionele webshop die op alle fronten klopt, laat je bij Webduim maken.

Wij creëren een kwalitatief hoogwaardige webshop voor jou, waar jouw klanten met gemak kunnen winkelen.

Marketing

Vergeet je de marketing van je bedrijf niet?

Webduim kan jou ondersteunen of dit werk volledig van je overnemen. Naast een goed werkende website is de marketing minstens zo belangrijk.

faq

v r a a g   o n s

Veelgesteelde vragen

 • Hoe lang moet ik wachten tot mijn nieuwe website klaar is?

  Omdat (de omvang van) ieder project anders is, is het lastig om een prijs te noemen voor het bouwen van een nieuwe website. Gemiddeld ligt de investering tussen de €500 - €3000. Webduim hanteert lage prijzen voor professionele websites. De gemiddeld ligt de oplevertijd tussen de 5 en 8 werken, en we geven vooraf altijd een tijdsindicatie. Voor kleinere projecten kan de oplevertijd lager liggen, voor complexere websites vanzelfsprekend hoger prijs is sterk afhankelijk van jouw eisen en de complexiteit van de te bouwen website.

 • Wat is de prijs van een nieuwe website?

  Omdat (de omvang van) ieder project anders is, is het lastig om een prijs te noemen voor het bouwen van een nieuwe website. Gemiddeld ligt de investering tussen de €500 - €3000. Webduim hanteert lage prijzen voor professionele websites. De prijs is sterk afhankelijk van jouw eisen en de complexiteit van de te bouwen website.

 • Wat zijn de betaalmogelijkheden?

  Wij werken op basis van facturatie. Vooraf wordt er een bedrag besproken waarvoor de website wordt opgeleverd. Na oplevering krijg jij de factuur en kan deze betaald worden. Bij grotere en complexere projecten kan er akkoord worden gegaan met termijnbetalingen (met aanbetaling). Dit wordt vooraf allemaal afgestemd, zo komen beide partijen niet voor verrassingen te staan.

  Werk jij liever met een andere betaalmogelijkheid? We horen het graag, alles is te bespreken.

 • Wat als ik nog geen inhoud heb voor mijn nieuwe website?

  Geen zorgen! Wij kunnen je website gewoon creëren zonder inhoudelijke content. We maken dan tekstvakken die opgevuld worden met opvultekst (ook wel Lorem Ipsum genoemd). Jij kan dan in de tussentijd op je gemak nieuwe en unieke content schrijven, of laten schrijven, waardoor je website tijdens livegang compleet is. Het is aan te raden om je teksten, vooral wanneer je zelf niet zo goed bent met tekst, door een professional te laten schrijven. Ook wij kunnen dit voor je regelen, we werken op dagelijkse basis met dergelijke professionals samen die ook van jouw website een ware marketingmachine maken.

lees verder

contact

Neem vrijblijvend contact met ons op:


  Heb je een website nodig maar nog geen idee hoe en wat? Onze klantensupport staat klaar om al je zorgen weg te nemen en al je vragen te beantwoorden.

  Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

  +31623152840 info@webduim.nl