Webduim flag Nederlands Webduim flag Russia
Webduim logo white
 • fb icon
 • instagram icon
m e n u
w e b d u i m

kennisbank

Gratis adviesgesprek inplannen

Neem contact op en laat je website of webshop voor je werken.

  Betrouwbaar advies van expert
  Laat je website voor je werken met onze ideeën
  Laat ons meedenken over jouw marketing

  Wat is Gravity Forms?

  Gravity Forms is een krachtige en veelzijdige WordPress-plugin die gebruikers in staat stelt om moeiteloos formulieren te maken en te beheren op hun websites. Met zijn intuïtieve interface en uitgebreide functionaliteiten is Gravity Forms een favoriete keuze voor zowel beginners als ervaren ontwikkelaars in de wereld van WordPress.

  Het Begin van Gravity Forms

  Gravity Forms verscheen voor het eerst in 2009 en heeft sindsdien gestaag aan populariteit gewonnen. Het werd ontwikkeld door Rocketgenius, een toonaangevend softwarebedrijf dat bekend staat om zijn focus op gebruiksvriendelijke WordPress-plugins. Dit formulierbeheersysteem was een revolutie op het gebied van webformulieren en heeft sindsdien een enorme impact gehad op de WordPress-community.

  Functionaliteiten van Gravity Forms

  1. Eenvoudig Slepen en Neerzetten: Gravity Forms maakt gebruik van een intuïtieve slepen-en-neerzetten interface, waardoor gebruikers gemakkelijk aangepaste formulieren kunnen maken zonder enige programmeerkennis.
  2. Diverse Formuliersjablonen: Het biedt een breed scala aan vooraf ontworpen formuliersjablonen die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker.
  3. Geavanceerde Formulierfunctionaliteiten: Gravity Forms heeft geavanceerde functies zoals voorwaardelijke logica, gebruikersinzendingen beheren, betalingsintegratie en meer, waardoor het veel meer is dan alleen een eenvoudig formulier.
  4. Koppelingen met Andere Diensten: Het kan gemakkelijk worden geïntegreerd met verschillende externe diensten en tools zoals PayPal, Mailchimp, en Zapier, wat de functionaliteit ervan aanzienlijk uitbreidt.

  Voordelen van Gravity Forms

  • Tijdbesparend: Het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van Gravity Forms besparen veel tijd bij het maken en beheren van formulieren.
  • Verbeterde Gegevensbeheer: Dankzij de mogelijkheid om gegevens van gebruikersinzendingen te verzamelen en te beheren, kunnen website-eigenaren hun gegevens effectiever analyseren en gebruiken.
  • Flexibiliteit in Ontwerp: Het aanpassingsvermogen van Gravity Forms stelt gebruikers in staat om formulieren te maken die perfect passen bij het ontwerp en de behoeften van hun website.

  SEO Voordelen van Gravity Forms

  Gravity Forms draagt ook bij aan de SEO van een website. Doordat het de gebruikerservaring verbetert, de laadsnelheid optimaliseert en zorgt voor gestroomlijnde interacties, draagt het indirect bij aan een hogere ranking in zoekmachines zoals Google.

  Conclusie

  Gravity Forms blijft een onmisbare tool voor WordPress-gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare en krachtige manier om formulieren op hun websites te implementeren. Met zijn gebruiksvriendelijke interface, uitgebreide functionaliteiten en bijdrage aan de algehele website-ervaring, blijft het een favoriet onder ontwikkelaars en website-eigenaren.

  Wil je je WordPress-website naar een hoger niveau tillen? Probeer dan Gravity Forms – de ultieme oplossing voor het beheren van formulieren!

  Let op: Terwijl Gravity Forms een fantastische tool is, is het belangrijk om de WordPress-plugins te evalueren en te kiezen op basis van jouw specifieke behoeften en websitevereisten.

  Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met Webduim.

  Ben je op zoek naar een unieke website die jouw bedrijf tot leven brengt? Ontdek onze professionele dienst – Website laten maken! – staat voor u klaar.

  Deel dit bericht

  meer weten

  Al onze begrippen

  contact

  Neem vrijblijvend contact met ons op:


   Heb je een website nodig maar nog geen idee hoe en wat? Onze klantensupport staat klaar om al je zorgen weg te nemen en al je vragen te beantwoorden.

   Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

   +31623152840 info@webduim.nl