Webduim flag Nederlands Webduim flag Russia
Webduim logo white
 • fb icon
 • instagram icon
m e n u
w e b d u i m

kennisbank

Gratis adviesgesprek inplannen

Neem contact op en laat je website of webshop voor je werken.

  Betrouwbaar advies van expert
  Laat je website voor je werken met onze ideeën
  Laat ons meedenken over jouw marketing

  Wat is Gravatar: De Sleutel tot Online Identiteit?

  Wat is Gravatar?

  Gravatar staat voor “Globally Recognized Avatar” en is een online service die gebruikers in staat stelt om een ​​unieke avatar of profielfoto te koppelen aan hun e-mailadres. Deze avatar wordt vervolgens automatisch weergegeven op verschillende websites waar de gebruiker hetzelfde e-mailadres gebruikt.

  Hoe werkt Gravatar?

  Gravatar is gekoppeld aan het e-mailadres van gebruikers. Wanneer een gebruiker een opmerking plaatst op een site die Gravatar ondersteunt, wordt de gekoppelde avatar automatisch weergegeven naast de opmerking.

  Waarom is Gravatar handig?

  Gravatar elimineert de noodzaak om voor elke website een aparte profielfoto te uploaden. Door eenmaal een Gravatar-account aan te maken en een avatar te koppelen aan het e-mailadres, wordt deze overal consistent weergegeven.

  Hoe maak je een Gravatar?

  Gebruikers kunnen eenvoudig een Gravatar-account aanmaken op gravatar.com met hun e-mailadres. Vervolgens kunnen ze een afbeelding uploaden en deze koppelen aan hun e-mailadres.

  Conclusie

  Gravatar biedt gebruikers een handige manier om een consistente online identiteit te behouden. Het zorgt voor een herkenbare aanwezigheid op verschillende websites door simpelweg hetzelfde e-mailadres te gebruiken.

  Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met Webduim.

  Deel dit bericht

  meer weten

  Al onze begrippen

  contact

  Neem vrijblijvend contact met ons op:


   Heb je een website nodig maar nog geen idee hoe en wat? Onze klantensupport staat klaar om al je zorgen weg te nemen en al je vragen te beantwoorden.

   Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

   +31623152840 info@webduim.nl