Webduim flag Nederlands Webduim flag Russia
Webduim logo white
 • fb icon
 • instagram icon
m e n u
w e b d u i m

kennisbank

Gratis adviesgesprek inplannen

Neem contact op en laat je website of webshop voor je werken.

  Betrouwbaar advies van expert
  Laat je website voor je werken met onze ideeën
  Laat ons meedenken over jouw marketing

  Wat is Google Maps: Een Gids voor Navigatie en Locatie

  Wat is Google Maps?

  Google Maps is een webgebaseerde kaartendienst van Google die gebruikers in staat stelt om gedetailleerde kaarten te bekijken, routes te plannen, locaties te ontdekken en navigatie-instructies te verkrijgen.

  Functionaliteiten van Google Maps

  Het biedt gedetailleerde kaarten van landen, steden, straten, evenals satelliet- en terreinweergaven. Het stelt gebruikers in staat om plaatsen te zoeken, bezienswaardigheden te verkennen, verkeersinformatie te bekijken en routebeschrijvingen te krijgen voor voetgangers, fietsers en automobilisten.

  Handige functies

  Street View biedt panoramische beelden van straten, terwijl locatiedeling het delen van realtime locaties met vrienden en familie mogelijk maakt.

  Google Maps is een veelzijdige en nuttige tool die essentieel is geworden voor navigatie, locatiebepaling en het verkennen van de wereld om ons heen.

  Wil je een website met een interactieve Google-kaart om klanten naar je toe te trekken? Onze service “website laten maken” kan hierbij helpen.

  Deel dit bericht

  meer weten

  Al onze begrippen

  contact

  Neem vrijblijvend contact met ons op:


   Heb je een website nodig maar nog geen idee hoe en wat? Onze klantensupport staat klaar om al je zorgen weg te nemen en al je vragen te beantwoorden.

   Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

   +31623152840 info@webduim.nl