Webduim flag Nederlands Webduim flag Russia
Webduim logo white
 • fb icon
 • instagram icon
m e n u
w e b d u i m

kennisbank

Gratis adviesgesprek inplannen

Neem contact op en laat je website of webshop voor je werken.

  Betrouwbaar advies van expert
  Laat je website voor je werken met onze ideeën
  Laat ons meedenken over jouw marketing

  Wat is CRM (Customer Relationship Management)?

  CRM, ofwel Customer Relationship Management, is een strategie en systeem dat zich richt op het beheren van interacties tussen een bedrijf en zowel huidige als potentiële klanten. Het primaire doel is het opbouwen en versterken van relaties met klanten door relevante informatie en gegevens te verzamelen, analyseren en gebruiken.

  De Essentie van CRM

  In tegenstelling tot traditionele marketingrichtlijnen die zich richten op het verwerven van nieuwe klanten, draait CRM om het onderhouden van relaties met bestaande klanten. Het omvat verschillende aspecten, zoals marketing, verkoop, klantenservice en ondersteuning. Door te investeren in het begrijpen van de behoeften van klanten, streeft CRM ernaar klanttevredenheid te verhogen en de loyaliteit te versterken.

  Belang van CRM

  Het koesteren van bestaande klantrelaties is van cruciaal belang. Tevreden klanten zijn niet alleen eerder geneigd om herhaalaankopen te doen, maar ze fungeren ook als ambassadeurs voor jouw merk, wat leidt tot positieve mond-tot-mondreclame. CRM helpt organisaties niet alleen bij het behouden van bestaande klanten, maar ook bij het identificeren van nieuwe zakelijke kansen.

  Selecteren van CRM Software

  Bij het kiezen van een CRM-systeem moet rekening worden gehouden met diverse factoren, zoals functionaliteit, aanpasbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Enkele bekende CRM-softwareoplossingen zijn Salesforce, HubSpot, Zoho en meer. Deze platforms bieden verschillende tools en functionaliteiten die zijn afgestemd op de behoeften van diverse bedrijven.

  CRM-software staat bekend om zijn vermogen om gestructureerde klantgegevens te beheren, waardoor verschillende afdelingen binnen een organisatie toegang hebben tot waardevolle informatie.

  Deel dit bericht

  meer weten

  Al onze begrippen

  contact

  Neem vrijblijvend contact met ons op:


   Heb je een website nodig maar nog geen idee hoe en wat? Onze klantensupport staat klaar om al je zorgen weg te nemen en al je vragen te beantwoorden.

   Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

   +31623152840 info@webduim.nl