Webduim flag Nederlands Webduim flag Russia
Webduim logo white
 • fb icon
 • instagram icon
m e n u
w e b d u i m

kennisbank

Gratis adviesgesprek inplannen

Neem contact op en laat je website of webshop voor je werken.

  Betrouwbaar advies van expert
  Laat je website voor je werken met onze ideeën
  Laat ons meedenken over jouw marketing

  Wat is AMP? (Accelerated Mobile Pages)

  AMP, wat staat voor Accelerated Mobile Pages, is een open-source project dat gericht is op het verbeteren van de snelheid en prestaties van webpagina’s op mobiele apparaten. Het doel van AMP is om content sneller te laden op mobiele apparaten, waardoor gebruikers een naadloze en vlotte browse-ervaring krijgen.

  AMP maakt gebruik van gestroomlijnde HTML en beperkte JavaScript om lichtgewicht versies van webpagina’s te creëren. Hierdoor worden pagina’s razendsnel geladen, wat voordelig is voor zowel gebruikers als website-eigenaren.

  Het implementeren van AMP op een website kan de laadtijden aanzienlijk verkorten, vooral op mobiele apparaten. Dit is van cruciaal belang in een tijdperk waarin mobiel browsen steeds gebruikelijker wordt. Snellere laadtijden dragen bij aan een betere gebruikerservaring, verminderde bouncepercentages en kunnen zelfs de zoekmachinepositie verbeteren.

  Website-eigenaren die een snellere en mobielvriendelijke ervaring willen bieden aan hun gebruikers, kunnen overwegen AMP te gebruiken bij het laten maken van een website.

  Heb je vragen? Neem contact op met Webduim!

  Deel dit bericht

  meer weten

  Al onze begrippen

  contact

  Neem vrijblijvend contact met ons op:


   Heb je een website nodig maar nog geen idee hoe en wat? Onze klantensupport staat klaar om al je zorgen weg te nemen en al je vragen te beantwoorden.

   Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

   +31623152840 info@webduim.nl