Webduim flag Nederlands Webduim flag Russia
Webduim logo white
 • fb icon
 • instagram icon
m e n u
w e b d u i m

kennisbank

Gratis adviesgesprek inplannen

Neem contact op en laat je website of webshop voor je werken.

  Betrouwbaar advies van expert
  Laat je website voor je werken met onze ideeën
  Laat ons meedenken over jouw marketing

  Wat is Agile? Een Inleiding tot Flexibele Webontwikkeling

  Agile, in de context van softwareontwikkeling, is een benadering die zich richt op flexibiliteit, samenwerking en iteratieve processen. Het streeft ernaar om projecten op te delen in kleinere, beheersbare delen en bevordert een adaptieve aanpak voor het omgaan met veranderende vereisten tijdens het ontwikkelingsproces.

  Principes van Agile Ontwikkeling

  De kernprincipes van Agile omvatten het waarborgen van continue interactie en samenwerking tussen teamleden, het aanpassen aan veranderingen in plaats van het strikt volgen van een plan, het leveren van werkende software in korte iteraties, en het verwelkomen van veranderingen, zelfs in latere ontwikkelingsstadia.

  Agile in Webontwikkeling

  Bij het laten maken van een website met een Agile aanpak wordt het ontwikkelingsproces opgedeeld in kleinere cycli, bekend als ‘sprints’. Elke sprint richt zich op specifieke taken of features en eindigt met een werkende deel van de website. Dit maakt het mogelijk om sneller resultaten te zien en indien nodig aanpassingen te maken gedurende het ontwikkelingsproces.

  Belang van Agile in Webdesign

  Agile biedt een aantal voordelen voor het laten maken van een website. Het bevordert een flexibele aanpak, waardoor snellere aanpassingen mogelijk zijn om beter in te spelen op veranderende behoeften van gebruikers. Bovendien stimuleert het een nauwere samenwerking tussen ontwikkelaars, ontwerpers en belanghebbenden, wat leidt tot een beter begrip van de eisen en doelstellingen van het project.

  Heb je vragen? Neem contact op met Webduim!

  Deel dit bericht

  meer weten

  Al onze begrippen

  contact

  Neem vrijblijvend contact met ons op:


   Heb je een website nodig maar nog geen idee hoe en wat? Onze klantensupport staat klaar om al je zorgen weg te nemen en al je vragen te beantwoorden.

   Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

   +31623152840 info@webduim.nl