Webduim flag Nederlands Webduim flag Russia
Webduim logo white
 • fb icon
 • instagram icon
m e n u
w e b d u i m

Professionele website laten maken Rotterdam

Jij bent ondernemer in de regio Rotterdam en vindt het hoog tijd voor een professionele website, dat kunnen wij voor je regelen. Bij Webduim kan je een professionele website laten maken Rotterdam. Wij zijn specialisten in het ontwikkelen van maatwerk websites waarmee jij boven de rest uitstijgt.

Een website zal in de toekomst alleen maar belangrijker worden, het is het visitekaartje van je onderneming en moet werken als een verkoopfunnel. Je website is een marketingmachine, wij zorgen ervoor dat die rendeert.

Offerte aanvragen
 • design op maat
 • voor alle apparaten
 • makkelijk beheer
 • vriendelijk voor google
 • cms op maat
 • seo content
 • hoge conversie
Offerte aanvragen

op maat

o n t w e r p

Webdesign

Het uiterlijk van een website is tegenwoordig ontzettend belangrijk. De consument is verwend door grote spelers in de internetwereld, die websites worden als de ‘standaard’ gezien en je valt al snel af wanneer jouw website niet kan voldoen aan deze eisen. De hedendaagse consument wil bijvoorbeeld in één oogopslag zien wat er voor hem of haar te halen valt op deze website. Kan hij of zij vinden waarnaar wordt gezocht? Dan kijken zij verder. Wanneer dit niet het geval is, wordt er gezocht naar een andere aanbieder.

Dat en meer nemen we bij Webduim mee in het opmaken van jouw nieuwe website. De kleuren van je huisstijl laten we terugkomen, we zorgen ervoor dat de klantervaring wordt geoptimaliseerd en je website wordt zo in elkaar gezet dat hij doet wat jij ervan verwacht.

 • creative webdesign
 • mobiele versie website
 • uniek & onderscheiden
 • ui/ux design

cms

b e h e e r

Gemak en simpliciteit

Internetgebruikers willen het liefst zo min mogelijk zelf doen. Als website bouwer Rotterdam weten wij als de beste dat de klant gemak bieden noodzakelijk is om te slagen in het huidige internettijdperk. Wij zorgen ervoor dat jouw bezoekers om worden gezet in klanten, en vervolgens terugkerende klanten worden. Dit doen we door het zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Waar we de buttons (call-to-action) plaatsen, welke pagina’s we laten zien in het menu, je website responsive maken en ga zo maar door. Bij iedere handeling die wij verrichten houden we jouw toekomstige bezoekers in het achterhoofd. Op die manier wint jouw website het straks van de concurrent en kan er verder worden gebouwd aan een winstgevende onderneming.

 • cms op maat
 • website zelf beheren
 • beheer uitbesteden
 • wordpress

Een website met karakter?
Dat kan bij Webduim.

neem contact

Google

c o n v e r s i e

Vindbaar in Google

Beter gevonden worden in Google, het is tegenwoordig zo belangrijk. Het is dé manier om gratis verkeer te genereren naar je website, als die website dan ook nog eens goed is, zullen de mensen van je kopen. Een WordPress site laten maken Rotterdam is een slimme eerste stap, de tweede stap moet een goede vindbaarheid zijn. Een leuke website zonder bezoekers levert namelijk nog steeds vrij weinig op.

Bij Webduim voegen wij de hierboven genoemde stappen samen. We maken een goedwerkende website met prachtig webdesign, én zorgen ervoor dat jij goed kunt gaan scoren op de welbekende zoekmachines. Alle technische specificaties die nodig zijn om hoog te scoren nemen wij voor onze rekening. De content die ervoor zorgt dat je mensen bereikt, die kan je ook door ons laten schrijven en fotograferen. Zo heb je letterlijk alles onder één dak, een professionele website laten maken Rotterdam was nog nooit zo’n slim idee. Stap nu in en binnen enkele maanden bekleed jij de topposities op Google. Google kijkt naar het complete plaatje: hoe relevant ben jij voor de zoekopdracht. Wij zorgen voor die relevantie.

 • conversie verhogen
 • website optimalisatie
 • hoger ranken in google
Lees meer

content

i n h o u d

Webcontent

Om goed te kunnen scoren moet je website snel zijn, maar het is ook verstandig om de juiste content te produceren. Neem zoekwoorden mee in je content, zorg dat pagina’s zijn voorzien van H1 H2 en H3 koppen, laat pagina’s aan elkaar linken en meer. Maar let wel: houd ook hier altijd de bezoeker in gedachten, het moet wel lekker leesbaar blijven. Ben jij geen schrijfwonder of geboren fotograaf? Geen zorgen, ook daar hebben wij mensen voor. Onze SEO-copywriters en fotografen maken content op maat, dan kan jij je bezighouden met andere zaken.

Een professionele website laten maken Rotterdam doe je bij Webduim. Dé specialisten op het gebied van development, design en content. Met een website van Webduim maak jij je onderneming klaar voor de toekomst!

 • texten schrijven
 • visuele content
 • infographics creëren
 • blogcontent maken
meer weten

modules

o p t i m a a l

Functionalitiet

In overleg met jou willen wij achterhalen wat jouw doelstellingen zijn als ondernemer. Dit is van belang zodat wij precies weten hoe wij de website en de functionaliteit kunnen verbeteren. Met oog op de toekomst willen wij er samen met jou uit komen wat je nodig zal zijn en hoe we dit kunnen realiseren, zodat je alles uit jouw website of webshop kunt halen voor jou en jouw klanten.

De meest gekozen modules:

01

Google Map

Word makkelijk gevonden door je klanten

02

Afspraken inboeken

Bezoekers afspraken laten inplannen

03

Fotoalbum

Een mooiere manier om je foto’s te presenteren

04

Klanten reviews

Reviews helpen om het vertrouwen te winnen

05

Meerdere talen

Laat je website uitbreiden met meerdere talen

06

Facturatie

Betalingen en herinneringen online beheren

07

Online betaling

Maak betalingen eenvoudig en snel

08

Zoeken

Jouw website doorzoeken op een bepaald onderwerp

09

Sociale media koppelen

Laat bezoekers jouw pagina delen met vrienden

10

Google Analytics

Bezoeken, trends en conversies bijhouden

11

Contactform

De ingevulde formulieren komen automatisch in je inbox

12

Catalogus / portfolio

Show je producten of projecten in een catalogus

Wil jij een succesvolle website?
Kijk dan snel verder.

Webshop

Een professionele webshop die op alle fronten klopt, laat je bij Webduim maken.

Wij creëren een kwalitatief hoogwaardige webshop voor jou, waar jouw klanten met gemak kunnen winkelen.

Marketing

Vergeet je de marketing van je bedrijf niet?

Webduim kan jou ondersteunen of dit werk volledig van je overnemen. Naast een goed werkende website is de marketing minstens zo belangrijk.

faq

v r a a g   o n s

Veelgesteelde vragen

 • Hoe lang moet ik wachten tot mijn nieuwe website klaar is?

  Omdat (de omvang van) ieder project anders is, is het lastig om een prijs te noemen voor het bouwen van een nieuwe website. Gemiddeld ligt de investering tussen de €500 - €3000. Webduim hanteert lage prijzen voor professionele websites. De gemiddeld ligt de oplevertijd tussen de 5 en 8 werken, en we geven vooraf altijd een tijdsindicatie. Voor kleinere projecten kan de oplevertijd lager liggen, voor complexere websites vanzelfsprekend hoger prijs is sterk afhankelijk van jouw eisen en de complexiteit van de te bouwen website.

 • Wat is de prijs van een nieuwe website?

  Omdat (de omvang van) ieder project anders is, is het lastig om een prijs te noemen voor het bouwen van een nieuwe website. Gemiddeld ligt de investering tussen de €500 - €3000. Webduim hanteert lage prijzen voor professionele websites. De prijs is sterk afhankelijk van jouw eisen en de complexiteit van de te bouwen website.

 • Wat zijn de betaalmogelijkheden?

  Wij werken op basis van facturatie. Vooraf wordt er een bedrag besproken waarvoor de website wordt opgeleverd. Na oplevering krijg jij de factuur en kan deze betaald worden. Bij grotere en complexere projecten kan er akkoord worden gegaan met termijnbetalingen (met aanbetaling). Dit wordt vooraf allemaal afgestemd, zo komen beide partijen niet voor verrassingen te staan.

  Werk jij liever met een andere betaalmogelijkheid? We horen het graag, alles is te bespreken.

 • Wat als ik nog geen inhoud heb voor mijn nieuwe website?

  Geen zorgen! Wij kunnen je website gewoon creëren zonder inhoudelijke content. We maken dan tekstvakken die opgevuld worden met opvultekst (ook wel Lorem Ipsum genoemd). Jij kan dan in de tussentijd op je gemak nieuwe en unieke content schrijven, of laten schrijven, waardoor je website tijdens livegang compleet is. Het is aan te raden om je teksten, vooral wanneer je zelf niet zo goed bent met tekst, door een professional te laten schrijven. Ook wij kunnen dit voor je regelen, we werken op dagelijkse basis met dergelijke professionals samen die ook van jouw website een ware marketingmachine maken.

lees verder

contact

Neem vrijblijvend contact met ons op:


  Heb je een website nodig maar nog geen idee hoe en wat? Onze klantensupport staat klaar om al je zorgen weg te nemen en al je vragen te beantwoorden.

  Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

  +31623152840 info@webduim.nl