Webduim flag Nederlands Webduim flag Russia
Webduim logo white
  • fb icon
  • instagram icon
m e n u
Webduim » Faq » Wat is lokale SEO?
w e b d u i m

Faq

Wat is lokale SEO?

Lokale SEO zorgt ervoor dat jij vindbaar bent voor mensen met zoekopdrachten binnen een bepaalde omgeving. Google kan tegenwoordig heel goed indexeren of iemand op zoek is naar een bedrijf in de buurt, denk hierbij bijvoorbeeld aan kapperszaken. Als jij in Amsterdam woont en je zoekt naar kapperszaken, wil je niet dat er kapperszaken worden getoond die in Rotterdam gevestigd zijn. Google snapt dat deze in Amsterdam moeten zitten en toont daarom deze kapperszaken eerst. Zo ook in andere branches. Om ervoor te zorgen dat je bij lokale zoekopdrachten boven in de zoekresultaten komt te staan is het slim om lokale SEO toe te passen.

 

Een goed begin is het aanmelden van je bedrijf in Google, hierdoor word je op Maps weergegeven en is de kans groot dat je al beter wordt geïndexeerd. Een goed begin is het halve werk. Voor nog betere resultaten kunnen wij je verder helpen, neem daarvoor contact met ons op.

Deel dit bericht

alle vragen

Wil jij een succesvolle website?
Kijk dan snel verder.

SEO-premium

Ben je opzoek naar een duidelijke strategie voor jouw bedrijf?

Dan is het SEO Premium pakket geschikt voor jou. Neem eens een kijkje en lees verder.

Website

Een kloppende website begint bij Webduim.

Wij ontwikkelen premium websites voor alle soorten organisaties.

contact

Neem vrijblijvend contact met ons op:


    Heb je een website nodig maar nog geen idee hoe en wat? Onze klantensupport staat klaar om al je zorgen weg te nemen en al je vragen te beantwoorden.

    Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

    +31623152840 info@webduim.nl