Webduim flag Nederlands Webduim flag Russia
Webduim logo white
  • fb icon
  • instagram icon
m e n u
Webduim » Faq » Hoelang duurt het voordat mijn content in de zoekresultaten verschijnt?
w e b d u i m

Faq

Hoelang duurt het voordat mijn content in de zoekresultaten verschijnt?

Geduld is een schone zaak. Ook wij snappen dat jij liever vandaag dan morgen het resultaat van je werk ziet, helaas werken zoekmachines niet op die snelheid. Het duurt even voor je content wordt geïndexeerd. Je nieuwe pagina is zelfs niet altijd meteen zichtbaar, hier kunnen ook een aantal dagen overheen gaan. Dit hangt onder andere van de snelheid en kwaliteit van je pagina af, maar ook de concurrentie binnen een bepaalde branche.

 

Houd altijd in het achterhoofd dat er dus enige tijd overheen gaat voor je wijzigingen zichtbaar worden. Het algoritme van Google moet de kans krijgen om je wijzigingen of compleet nieuwe website op te pikken. SEO is als een marathon, geen 100-meter sprint. Heb een lange adem en je behaald de resultaten waar je op hoopt. Blijven trainen (als in content creëren) en volhouden. Heb je meer hulp nodig omtrent SEO? Bekijk deze SEO-tips om je ranking te verhogen.

Deel dit bericht

alle vragen

Wil jij een succesvolle website?
Kijk dan snel verder.

Marketing

Vergeet je de marketing van je bedrijf niet?

Webduim kan jou ondersteunen of dit werk volledig van je overnemen. Naast een goed werkende website is de marketing minstens zo belangrijk.

SEO-premium

Ben je opzoek naar een duidelijke strategie voor jouw bedrijf?

Dan is het SEO Premium pakket geschikt voor jou. Neem eens een kijkje en lees verder.

contact

Neem vrijblijvend contact met ons op:


    Heb je een website nodig maar nog geen idee hoe en wat? Onze klantensupport staat klaar om al je zorgen weg te nemen en al je vragen te beantwoorden.

    Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

    +31623152840 info@webduim.nl