Webduim flag Nederlands Webduim flag Russia
Webduim logo white
 • fb icon
 • instagram icon
m e n u
Webduim » Diensten » Website
w e b d u i m

Website laten maken

Wij maken niet zomaar websites, wij zorgen voor een website die bij jou past. Een website die op maat gemaakt wordt, met een uniek design dat past bij jouw bedrijf. Op deze manier kun jij je op een unieke manier onderscheiden van de concurrenten.

Wij bouwen onder andere Wordpress websites, maar je kunt ook gebruik maken van een eigen CMS. Wij zorgen er altijd voor dat de website gebruiksvriendelijk en comfortabel is.

Ben jij op zoek naar een professionele en unieke website voor jouw bedrijf? Zoek dan niet verder en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen
 • design op maat
 • voor alle apparaten
 • makkelijk beheer
 • vriendelijk voor google
 • cms op maat
 • seo content
 • hoge conversie
Offerte aanvragen

op maat

o n t w e r p

Webdesign

De wensen en ideeën van jou als klant staan centraal bij Webduim. De boodschap die jij wilt overbrengen moet duidelijk zijn en het is onze passie om jou hierin te ondersteunen.

Wij willen jou graag helpen in het creëren van een unieke website. Naast een mooi en creatief design zorgen wij ook voor de juiste indeling van de pagina’s zodat de website overzichtelijk is en gemakkelijk in gebruik.

 • creative webdesign
 • mobiele versie website
 • uniek & onderscheiden
 • ui/ux design

1

- uniek

In slechts zes seconden besluit een potentiële klant of jouw website het waard is om langer op te blijven, of om deze weg te klikken. Het is dus van belang dat jij in deze zes seconden de potentiële klant weet aan te spreken.

Zowel een uniek design als een goede inrichting vormen de basis van een goede website.

Lees meer over hoe belangrijk een uniek design voor jouw website is.

Lees meer

2

- adaptive

Het is belangrijk dat jouw website of webshop gebruik maakt van een adaptief webdesign.

Webduim kan jou helpen in het creëren van een professionele website en webshop die volledig geoptimaliseerd is voor zowel desktop als mobiele apparaten.

Wil je meer weten over adaptive design en hoe belangrijk het is? Lees dan verder.

Lees verder

3

- ui / ux

Webduim wil graag dat jouw klanten de beste ervaring hebben op jouw website. Wij kunnen jou ondersteunen in het creëren van een UX design.

Heb je hier interesse in en wil je graag meer informatie?

Lees meer

cms

b e h e e r

Gemak en eenvoud

Webduim maakt o.a. gebruik van Wordpress. Maar indien gewenst kunnen wij ook een CMS voor jou ontwerpen. Ook heb je de vrije keuze of je de website zelf wilt gaan beheren, of dat je dit gaat uitbesteden aan ons.

Dit wordt voorafgaand uitgebreid besproken en aan de hand van jouw wensen creëren wij de juiste website of webshop voor jou. Wij streven naar gemak en eenvoud en dit zal onze insteek dan ook altijd zijn.

Soms raden wij aan om gebruik te maken van een op maat gemaakte CMS voor jouw onderneming. Al is dit zeker niet altijd nodig. Je kunt hiervoor kiezen wanneer je in de toekomst niet afhankelijk wilt zijn van de opties die Wordpress biedt.

Webduim kan jou hierin verder adviseren en gezamenlijk kunnen wij beslissen wat de beste optie is voor jouw onderneming.

 • cms op maat
 • website zelf beheren
 • beheer uitbesteden
 • wordpress
cms voor website

Een website met karakter?
Dat kan bij Webduim.

contact opnemen

Google

c o n v e r s i e

Vindbaar in Google

Bovenaan in de ranglijst bij Google is voor ondernemers belangrijk. Maar hoe bereik je dit? Ben jij al bezig geweest met het vindbaar maken van jouw website in Google? Wanneer je hoog rankt in Google, zal je merken dat het aantal bezoekers toeneemt.

Lees meer
 • conversie verhogen
 • website optimalisatie
 • hoger ranken in google
website optimalisatie Lees meer

content

i n h o u d

Webcontent

Om jouw website goed vindbaar te maken in Google is het van belang om gebruik te maken van SEO teksten. Webduim kan jou ondersteunen en voorzien van deze geoptimaliseerde teksten. Ook kunnen we de website in de juiste structuur zetten en passende illustraties en afbeeldingen toevoegen.

Hiermee verbeter je de vindbaarheid in Google én zal je tevens de bezoekers van jouw website beter kunnen informeren over jouw product. Wil je weten wat sterke content voor zoekmachines betekent?

meer weten
 • teksten schrijven
 • visuele content
 • infographics creëren
 • blogcontent maken
content voor website meer weten

modules

o p t i m a a l

Functionaliteit

In overleg willen wij achterhalen wat je doelstellingen zijn als ondernemer. Dit is belangrijk omdat wij precies weten hoe wij de website en de functionaliteit kunnen verbeteren. Met oog op de toekomst willen wij er samen met jou uitkomen wat je nodig hebt en hoe we dit kunnen realiseren, zodat je alles uit jouw website of webshop kunt halen voor jou en jouw klanten.

De meest gekozen modules:

01 google map voor website

Google Maps

Wordt makkelijk gevonden door je klanten

02 afspraken maken in website

Afspraken inboeken

Bezoekers afspraken laten inplannen

03 Fotoalbum voor website laten maken

Fotoalbum

Een betere manier om je foto’s te presenteren

04 Klanten reviews voor website

Klant reviews

Reviews helpen om vertrouwen te winnen

05 Meerdere talen website laten maken

Meerdere talen

Laat je website uitbreiden met meerdere talen

06 Facturatie in website

Facturatie

Betalingen en herinneringen online beheren

07 webshop met online betaling

Online betaling

Doe betalingen eenvoudig en snel

08 Zoeken in website

Zoeken

Jouw website doorzoeken op een bepaald onderwerp

09 Sociale media koppelen

Sociale media koppelen

Laat bezoekers jouw pagina delen met vrienden

10 Google Analytics voor website

Google Analytics

Bezoeken en trends bijhouden

11 Contactform in website

Formulier

De ingevulde formulieren komen automatisch in je inbox

12 portfolio voor website

Catalogus / portfolio

Show je producten of projecten in een catalogus

Wil jij een succesvolle website?
Kijk dan snel verder.

Webshop

Een professionele webshop die op alle fronten klopt, laat je bij Webduim maken.

Wij creëren een kwalitatief hoogwaardige webshop voor jou, waar jouw klanten met gemak kunnen winkelen.

Marketing

Vergeet je de marketing van je bedrijf niet?

Webduim kan jou ondersteunen of dit werk volledig van je overnemen. Naast een goed werkende website is de marketing minstens zo belangrijk.

faq

v r a a g   o n s

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang moet ik wachten tot mijn nieuwe website klaar is?

  De gemiddeld ligt de oplevertijd tussen de 5 en 8 weken, en we geven vooraf altijd een tijdsindicatie. Voor kleinere projecten kan de oplevertijd lager liggen, voor complexere websites vanzelfsprekend hoger is sterk afhankelijk van jouw eisen en de complexiteit van de te bouwen website.

 • Wat is de prijs van een nieuwe website?

  Omdat (de omvang van) ieder project anders is, is het lastig om een prijs te noemen voor het bouwen van een nieuwe website. Gemiddeld ligt de investering tussen de €500 - €3000. Webduim hanteert lage prijzen voor professionele websites. De prijs is sterk afhankelijk van jouw eisen en de complexiteit van de te bouwen website.

 • Wat zijn de betaalmogelijkheden?

  Wij werken op basis van facturatie. Vooraf wordt er een bedrag besproken waarvoor de website wordt opgeleverd. Na oplevering krijg jij de factuur en kan deze betaald worden. Bij grotere en complexere projecten kan er akkoord worden gegaan met termijnbetalingen (met aanbetaling). Dit wordt vooraf allemaal afgestemd, zo komen beide partijen niet voor verrassingen te staan.

  Werk jij liever met een andere betaalmogelijkheid? We horen het graag, alles is te bespreken.

 • Wat als ik nog geen inhoud heb voor mijn nieuwe website?

  Geen zorgen! Wij kunnen je website gewoon creëren zonder inhoudelijke content. We maken dan tekstvakken die opgevuld worden met opvultekst (ook wel Lorem Ipsum genoemd). Jij kan dan in de tussentijd op je gemak nieuwe en unieke content schrijven, of laten schrijven, waardoor je website tijdens livegang compleet is. Het is aan te raden om je teksten, vooral wanneer je zelf niet zo goed bent met tekst, door een professional te laten schrijven. Ook wij kunnen dit voor je regelen, we werken op dagelijkse basis met dergelijke professionals samen die ook van jouw website een ware marketingmachine maken.

lees verder

contact

Neem vrijblijvend contact met ons op:

  Heb je een website nodig maar nog geen idee hoe en wat? Onze klantensupport staat klaar om al je zorgen weg te nemen en al je vragen te beantwoorden.

  Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

  +31623152840 info@webduim.nl