Webduim flag Nederlands Webduim flag Russia
Webduim logo white
 • fb icon
 • instagram icon
m e n u
Webduim » Diensten » Support
w e b d u i m

Support

Wij begrijpen dat je als ondernemer druk bent. Het onderhoud van de website kan gezien worden als een tijdrovend en vervelend klusje, die je graag zo lang mogelijk uitstelt. Echter is dit niet verstandig. Wist je dat Webduim jou hiermee kan helpen? Wij zorgen ervoor dat de website altijd up to date is, zodat deze goed blijft functioneren en jij jouw positie in Google niet verliest.

Ben je benieuwd hoe Webduim jou kan ondersteunen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren via het onderstaand telefoonnummer, of neem contact op via de mail.

Offerte aanvragen

support

o n d e r h o u d

Abonnement

Heb je besloten dat je het beheer en onderhoudt van jouw website wilt uitbesteden? Wij kunnen jou adviseren hoe je dit het beste kunt aanpakken en tevens kunnen onze programmeurs jou een handje helpen, zodat jouw website goed blijft functioneren.

Het onderhouden van jouw website is noodzakelijk. Wekelijks en soms zelfs dagelijks moeten er updates worden uitgevoerd. Wanneer je de updates niet correct uitvoert, of hier te lang mee wacht, kan je tegen verschillende problemen aanlopen. Tevens kans het er zelfs voor zorgen dat hackers de kans krijgen om in te breken in jouw website!

Het is belangrijk dat je werkt op een beveiligde website, door middel van een ssl-verbinding of https. Op deze manier zijn de gegevens die jouw klanten achter laten op de website beveiligd en kunnen buitenstaanders deze gegevens niet inzien.

Ook zorgen we ervoor dat de website optimaal beveiligd is en voeren wij periodiek “malware” scans uit. Op die manier blijft je site gezond, veilig en snel. Klanten met een support pakket kunnen ons ook inhoudelijke vragen stellen over hun website. Daarnaast heb je ook geen zorgen over je hosting en serverbeheer, hosting en SSL-certificaten.

 • SSL beveiliging
 • periodieke technische updates
 • periodieke CMS updates
 • gratis helpdesk per mail
 • handleiding CMS
 • controleren van ‘dode’ link
support van webduim

Zo blijft jouw website altijd in topconditie.

De strippenkaart van Webduim

Vind je het vervelend om telkens weer je website te moeten updaten en aan te passen? Dit begrijpen wij volkomen. Toch is het belangrijk om dit klusje niet achterwege te laten! Wij kunnen dit vervelende klusje van jou overnemen middels een strippenkaart. Hoe meer uren je nodig hebt, hoe goedkoper wij zijn. De strippenkaart heeft geen vervaldatum en is dus onbeperkt geldig!

UrenUurtariefBedrag
3€70,-€210,-
5€65,-€325,-
7€60,-€420,-

- dit is hoe het werkt

Heb je snel een nieuwe webpagina nodig of wil je kleine aanpassingen maken op jouw huidige website? Wij merken dat veel ondernemers hier tegenaan lopen. Een kleine aanpassing op de website kan veel tijd in beslag nemen. Wij willen dit daarom graag van jou overnemen, zodat jij je kunt focussen op de andere aspecten van jouw bedrijf.

Omdat dit gaat om ‘losse’ klusjes hebben wij de strippenkaart bedacht. Je betaalt eenmalig en wij zorgen ervoor dat de aanpassingen kundig en snel worden doorgevoerd. De gewerkte uren/minuten trekken we van je tegoed af en brengen jou hiervan op de hoogte.

Er zijn drie verschillende strippenkaarten te verkrijgen, 3 uur, 5 uur en 7 uur. Hoe meer uren je bij ons afneemt, hoe goedkoper dit in verhouding per uur is.

Het onderhoud van jouw website kan een vervelend en tijdrovend klusje zijn. Webduim kan jou hierin helpen én ondersteunen! Neem vandaag nog contact op.

strippenkaart van Webduim

Wil jij een succesvolle website?
Kijk dan snel verder.

SEO-extra

Wil je meer klanten en meer conversies en ben je opzoek naar iets meer dan alleen het basis pakket?

Met het SEO Extra Pakket bieden we alle extra’s waar jij naar opzoek bent!

SMM-basis

Met het social media basispakket ontwikkelen we een professionele stijlgids voor jouw bedrijfspagina's.

Hierdoor weet jij altijd in welke opmaak en stijl je berichten op Facebook of Instagram zou kunnen plaatsen.

contact

Neem vrijblijvend contact met ons op:


  Heb je een website nodig maar nog geen idee hoe en wat? Onze klantensupport staat klaar om al je zorgen weg te nemen en al je vragen te beantwoorden.

  Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

  +31623152840 info@webduim.nl