Webduim flag Nederlands Webduim flag Russia
Webduim logo white
 • fb icon
 • instagram icon
m e n u
Webduim » Diensten » Online marketing » SMM Extra
w e b d u i m

SMM Extra

Het SMM Extra pakket, wat houdt dit in?

SMM Extra pakket, wat houdt dit nu precies in? SMM staat voor social media marketing, dit wist je al. Maar maakt jouw bedrijf al gebruik van de juiste social media marketing strategie? In het Basispakket stellen we de twee belangrijkste social media pagina’s van jouw bedrijf volledig in. Maar in het Extra pakket bieden we graag wat extra’s aan.

Wij zorgen ervoor dat jouw verhaal duidelijk overkomt op alle social media kanalen, aangepast op de specifieke social media kanalen. Zo kun je bij Facebook goed links delen, maar werkt dat bij Instagram totaal niet. Daarom maken wij de berichten op maat voor ieder kanaal voor het beste resultaat.

Het SMM Extra pakket wordt aangeboden voor € 300,- per maand (minimale afname 3 maanden)

Heb je interesse of wil je graag meer informatie over het SMM Extra pakket?

contact opnemen
 • smm-basispakket
 • tekst content
 • visuele content
 • het plaatsen van berichten
 • analyse
online marketing - smm extra contact opnemen

Zo behaal jij de resultaten waar je van droomt

smm

s o c i a l

- meer bezoekers genereren

De meeste bedrijven hebben een compleet uitgewerkt bedrijfsstrategie opgesteld en weten precies hoe en wanneer ze wat willen bereiken. Maar wat opvallend is, is dat veel bedrijven de social media marketing strategie nog altijd vergeten. Ben jij al aan het adverteren op social media? Door social media in te zetten zal je merken dat je meer bekendheid krijgt en daardoor dus meer bezoekers naar de website zal genereren met als gevolg dat je meer conversies maakt.

Geen onbelangrijk punt dus om je aandacht aan te schenken. In het SMM Extra pakket willen we je hiermee graag op weg helpen. We zullen regelmatig relevante en sterke berichten plaatsen op jouw social media kanalen. Het is belangrijk dat dit consistent gedaan wordt en dit nemen wij dan ook graag van jou over.

- de opzet

De eerste stap die je moet maken wanneer je besluit om een facebook marketing campagne op te zetten, is bepalen welke strategie je wilt gaan gebruiken. Een Facebookstrategie kun je eenvoudig opzetten en zorgt voor een duidelijke focus en voor het behalen van jouw Facebookdoelstellingen.

We zullen drie keer per week drie berichten plaatsen. Je mag deze uiteraard zelf aanleveren. Maar eventueel is het ook mogelijk om de berichten te laten creëren door onze experts. Zij zullen de content schrijven en plaatsen op de beste tijdstippen, zodat je het meeste bereik behaalt.

Ook houden we een eenduidige stijl aan in de berichten, zowel de schrijfstijl als de afbeeldingen die worden gebruikt bij de berichten. Wij zorgen ervoor dat de berichten aansluiten op jouw doelgroep en voorzien ieder bericht van passende media: afbeeldingen, video, links & meer.

Met ons zet jij gemakkelijk je eerste stap naar online succes

SEO-extra

Wil je meer klanten en meer conversies en ben je opzoek naar iets meer dan alleen het basis pakket?

Met het SEO Extra Pakket bieden we alle extra’s waar jij naar opzoek bent!

SEO-premium

Ben je opzoek naar een duidelijke strategie voor jouw bedrijf?

Dan is het SEO Premium pakket geschikt voor jou. Neem eens een kijkje en lees verder.

contact

Neem vrijblijvend contact met ons op:


  Heb je een website nodig maar nog geen idee hoe en wat? Onze klantensupport staat klaar om al je zorgen weg te nemen en al je vragen te beantwoorden.

  Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

  +31623152840 info@webduim.nl