Webduim flag Nederlands Webduim flag Russia
Webduim logo white
 • fb icon
 • instagram icon
m e n u
Webduim » Diensten » Online marketing » SEO Premium
w e b d u i m

SEO Premium

Kies je voor het SEO Premiumpakket?

Je hebt wellicht al een kijkje genomen in het SEO Basispakket en in het SEO Extra pakket, maar ben je toch op zoek naar meer? Dan is het SEO Premiumpakket de juiste keuze voor jou.

Het SEO Premiumpakket is geschikt voor alle ondernemers die strategisch denken en die graag optimaal en efficient willen investeren in hun bedrijf. Dit gaat om ondernemers die graag hun klantennetwerk willen verbreden en die tevens een duidelijke lange termijn visie voor ogen hebben.

Google is en blijft het meest krachtige platform om jouw diensten op aan te bieden. Door Google op de juiste manier te gebruiken zal jouw onderneming succesvoller worden en zal je meer conversies krijgen! Wacht dus niet langer om jouw website te optimaliseren.

Kosten voor dit pakket worden op maat voor jou berekend.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
 • maatwerk
 • persoonlijk advies
 • analyse
 • strategie bepalen
 • nauwe samenwerking
 • concurrentieonderzoek
online marketing - seo premium Offerte aanvragen

Zo behaal jij de rezultaten waar je van droomt

seo

b e r e i k e n

- hoe we dit precies doen?

Zoals we al aangaven vind je in het Premiumpakket alle aspecten van de basis en extra pakketten terug. We zullen de website volledig optimaliseren en instellen, maar hier stopt het nog niet.

In het Premiumpakket bieden we net dat beetje extra. We zullen in samenwerking met jou een grondige analyse uitvoeren van jouw bedrijf. Dit doen wij op basis van locatie, diensten en de specificatie van de onderneming.

Door de volledige analyse uit te voeren zullen wij tevens de juiste optimalisatie voor jouw bedrijf ontdekken en aan de hand hiervan de meest efficiënte en optimale strategie bepalen, zodat we de allerbeste resultaten kunnen behalen.

Dit gaat natuurlijk in volledige en nauwe samenwerking met jou. De strategie wordt bij jou neergelegd aan de hand van de volledige analyse. We zullen met elkaar bepalen hoe we dit het beste verder kunnen neerzetten om jouw website optimaal te laten functioneren.

Ben je benieuwd of dit pakket geschikt is voor jou? Of wil je graag meer informatie over dit pakket? Neem vandaag contact met ons op en ontdek de mogelijkheiden.

Het SEO Premiumpakket is uitsluitend in overleg beschikbaar. Het is gepersonaliseerd aan de hand van jouw wensen en doelen.

Hoe kunnen wij jou helpen groeien?

SMM-basis

Met het social media basispakket ontwikkelen we een professionele stijlgids voor jouw bedrijfspagina's.

Hierdoor weet jij altijd in welke opmaak en stijl je berichten op Facebook of Instagram zou kunnen plaatsen.

SMM-extra

De meeste bedrijven hebben een compleet uitgewerkt bedrijfsstrategie opgesteld.

Maar wat opvallend is, is dat veel bedrijven de social media marketing strategie nog altijd vergeten.

faq

v r a a g   o n s

Veelgestelde vragen

 • Waarom iemand inhuren om mijn SEO te verbeteren?

  Bij het verbeteren van de SEO komt heel veel kijken. Denk hierbij aan het technisch verbeteren van je website, content creatie (teksten schrijven, video’s maken of misschien wel een podcast?), het verzamelen van backlinks, resultaten analyseren en nog veel meer. De vraag is of jij voor al deze aspecten genoeg kennis in huis en er tijd voor hebt. Er gaat namelijk ontzettend veel tijd zitten in het verbeteren van een website op het gebied van SEO. Om over de kennis nog maar niet te spreken. Alles moet kloppen in de ogen van zoekmachines, anders word je niet meegenomen. Daarom is het in veel gevallen slim om iemand in te huren die verstand van zaken heeft, zo voorkom je frustratie en weet je zeker dat het goed wordt geregeld. Een professional betaalt zichzelf terug.

 • Ik wil betere zoekresultaten voor mijn website, wat is daar de prijs van?

  Voor het toevoegen van SEO aan jouw bestaande of nieuw te bouwen website kunnen we niet direct een prijs benoemen. Vanzelfsprekend ligt dit aan de grootte van je website, wanneer deze bij ons bekend is kunnen we hier dieper op ingaan.

lees verder

contact

Neem vrijblijvend contact met ons op:


  Heb je een website nodig maar nog geen idee hoe en wat? Onze klantensupport staat klaar om al je zorgen weg te nemen en al je vragen te beantwoorden.

  Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

  +31623152840 info@webduim.nl