Webduim flag Nederlands Webduim flag Russia
Webduim logo white
 • fb icon
 • instagram icon
m e n u
Webduim » Diensten » Online marketing » SEO Extra
w e b d u i m

SEO Extra

Wat houdt het SEO Extra pakket in?

Wellicht heb je al gekeken naar het Basispakket, maar ben je opzoek naar wat meer? Waarschijnlijk is het SEO Extra pakket geschikt voor jou.

In het SEO Extra pakket vindt je uiteraard ook de basisproducten. Zo zullen we onder andere een trefwoord analyse uitvoeren en een concurrentie onderzoek. Ook zullen we jouw website optimaal instellen en je aanmelden voor de Google diensten. Aan het begin van de campagne starten we met een 0-meting om te bekijken of je nu ook al in de zoekresultaten staat met de trefwoorden die we hebben uitgekozen. Zo kunnen we na verloop van tijd de effecten van de SEO-content meten.

Het SEO Extra pakket bieden we aan voor €800,-

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek of dit het juiste pakket is voor jou.

Contact opnemen
 • seo basis
 • trefwoord analyse
 • 3 seo-landingspagina's
 • concurrentieonderzoek
online marketing - seo extra Contact opnemen

Naast de basiselementen bieden we in het Extra pakket ook extra’s aan

seo

b e r e i k e n

- meer conversies

Uiteraard is het de bedoeling dat we de conversies van jouw website kunnen verhogen. Door dit te kunnen bereiken kijken we naar de verschillende aspecten van jouw website. Wist je dat teksten enorm belangrijk als het gaat om vindbaarheid in Google? In het extra pakket bieden we je bijvoorbeeld ook aan om specifieke SEO teksten te laten schrijven. Het is belangrijk om gebruik te maken van de veelgezochte key woorden. Deze key woorden moeten regelmatig in echte en unieke teksten terug komen. Hierin kunnen wij jou ondersteunen.

- hoger in Google

Hoger ranken in Google, het lijkt bijna onmogelijk en een taak waar je misschien in het begin niet zo over nagedacht hebt. Maar ó zo belangrijk. Met het SEO Extra pakket helpen we je op weg en zullen we ervoor zorgen dat je makkelijker vindbaar wordt en dus betere conversies haalt.

Hoe kunnen wij jou helpen groeien?

SEO-premium

Ben je opzoek naar een duidelijke strategie voor jouw bedrijf?

Dan is het SEO Premium pakket geschikt voor jou. Neem eens een kijkje en lees verder.

SMM-extra

De meeste bedrijven hebben een compleet uitgewerkt bedrijfsstrategie opgesteld.

Maar wat opvallend is, is dat veel bedrijven de social media marketing strategie nog altijd vergeten.

faq

v r a a g   o n s

Veelgestelde vragen

 • Kunnen jullie garanderen dat onze website bovenaan in Google en andere zoekmachines wordt weergegeven?

  Dit kunnen we helaas niet, al zullen we er wel alles aan doen om je website zo hoog mogelijk te krijgen in de rangschikking. Met de eerlijke technieken kan het soms lastig zijn om een hoge positie te grijpen op sommige zoekwoorden of zoekopdrachten. Er zijn bedrijven die gebruikmaken van in de ogen van Google ‘strafbare’ technieken.

  Wanneer Google daarachter komt word je onmiddellijk bestraft en wellicht zelfs van de zoekresultaten verwijderd. Dat is het laatste wat je wil. Wij werken enkel met de eerlijke technieken en proberen deze zo goed mogelijk in te zetten voor jouw website, met bewezen resultaten bij de mensen die je voor gingen.

 • Wat is de link tussen gebruikservaring en SEO?

  Een website moet niet alleen goed functioneren, de bezoeker moet er gemakkelijk gebruik van kunnen maken. Voor zoekmachines is niet alleen SEO een criteria, ook de gebruikservaring wordt gemeten. Onder andere de tijd die een bezoeker spendeert op je website wordt gemeten, evenals het aantal bekeken pagina’s en hoeveel mensen er vertrekken na het zien van slechts één pagina (bouncepercentage). Daarom moeten zowel de SEO als gebruikservaring goed zijn!

lees verder

contact

Neem vrijblijvend contact met ons op:


  Heb je een website nodig maar nog geen idee hoe en wat? Onze klantensupport staat klaar om al je zorgen weg te nemen en al je vragen te beantwoorden.

  Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

  +31623152840 info@webduim.nl