Webduim flag Nederlands Webduim flag Russia
Webduim logo white
 • fb icon
 • instagram icon
m e n u
Webduim » Diensten » Online marketing » SEO Basis
w e b d u i m

SEO Basis

Waarom SEO voor jouw website?

Ongeveer 90% van alle Nederlanders begint zijn zoektocht naar een specifieke dienst, product of een bedrijf op Google. Het is dus enorm belangrijk dat jouw bedrijf te vinden is in de zoekmachine en het liefst op de eerste pagina. Dit wordt Google SEO genoemd. De conversiepercentages vanuit organisch verkeer vanuit Google zijn een stuk waardevoller dan van bijvoorbeeld alleen online advertenties.

 • Koppelen en instellen Google Maps
 • Sitemap koppelen met Google Search
 • Koppelen en instellen Google Search Console
 • Koppelen en instellen Google analytics
 • Instellen SEO Metainstellingen homepage
 • Koppelen en instellen Google Mijn Bedrijf
 • Optimaliseren teksten homepagina

Wij bieden het SEO Basispakket aan voor €320,-

In het SEO Basispakket zullen we beginnen met een SEO analyse. Aan de hand van de analyse kunnen we bekijken hoe we de SEO van jouw website gaan verbeteren. Een aantal van de stappen die we maken in het verbeteren van de website is het optimaliseren van de teksten op de homepage. Maar ook zullen we verschillende koppelingen en instellingen toevoegen.

Het wordt dus tijd om in overweging te nemen hoe jouw website verbetert kan worden! Wellicht heb je al het een en ander ondernomen op het gebied van SEO, maar kom je er nog niet helemaal uit? Neem dan vrijblijvend contact op en informeer naar het SEO Basispakket.

Neem contact

Wij verbeteren de SEO van jouw website

seo

c o n v e r s i e

Wanneer jouw website een hoge ranking haalt in Google heeft dat verschillende voordelen. Naast dat je natuurlijk meer bezoekers trekt, hebben mensen vaak ook het gevoel dat jouw website betrouwbaarder is. Met SEO wordt je gevonden door de juiste doelgroep. De bezoekers van jouw website zijn immers opzoek naar de diensten die jij levert. Dit heeft als voordeel dat het tot meer conversie lijdt.

Maar het is niet gemakkelijk om de hoog in Google terecht te komen. Je website moet makkelijk in gebruik zijn en daarnaast toegankelijk. Ook kijkt Google naar snelle laadtijden, SSL certificaten, duidelijke navigatie enzovoorts. Wij kunnen je hierbij helpen en ondersteunen!

Hoe kunnen wij jou helpen groeien?

SEO-extra

Wil je meer klanten en meer conversies en ben je opzoek naar iets meer dan alleen het basis pakket?

Met het SEO Extra Pakket bieden we alle extra’s waar jij naar opzoek bent!

SEO-premium

Ben je opzoek naar een duidelijke strategie voor jouw bedrijf?

Dan is het SEO Premium pakket geschikt voor jou. Neem eens een kijkje en lees verder.

faq

v r a a g   o n s

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn zoekwoorden?

  Zoekwoorden, ook wel keywords genoemd, zijn woordgroepen van twee tot vijf woorden waarop je doelgroep zoekt. Jij wil vanzelfsprekend op deze zoekwoorden worden gevonden en daarom is het belangrijk om ze te verwerken. Niet te veel, want er moet ook rekening worden gehouden met de leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de website. Door een goede zoekwoordenanalyse te draaien weet jij op welke zoekwoorden je wil scoren, dit is dan ook van groot belang.

  Binnen de zoekopdrachten maken we ook verschil tussen long- en short tail zoekopdrachten. Om niet te diep in de materie te gaan vertellen we je dit en meer graag in een persoonlijk gesprek!

 • Hoelang duurt het voordat mijn content in de zoekresultaten verschijnt?

  Geduld is een schone zaak. Ook wij snappen dat jij liever vandaag dan morgen het resultaat van je werk ziet, helaas werken zoekmachines niet op die snelheid. Het duurt even voor je content wordt geïndexeerd. Je nieuwe pagina is zelfs niet altijd meteen zichtbaar, hier kunnen ook een aantal dagen overheen gaan. Dit hangt onder andere van de snelheid en kwaliteit van je pagina af, maar ook de concurrentie binnen een bepaalde branche.

  Houd altijd in het achterhoofd dat er dus enige tijd overheen gaat voor je wijzigingen zichtbaar worden. Het algoritme van Google moet de kans krijgen om je wijzigingen of compleet nieuwe website op te pikken. SEO is als een marathon, geen 100-meter sprint. Heb een lange adem en je behaald de resultaten waar je op hoopt. Blijven trainen (als in content creëren) en volhouden. Heb je meer hulp nodig omtrent SEO? Bekijk deze SEO-tips om je ranking te verhogen.

lees verder

contact

Neem vrijblijvend contact met ons op:


  Heb je een website nodig maar nog geen idee hoe en wat? Onze klantensupport staat klaar om al je zorgen weg te nemen en al je vragen te beantwoorden.

  Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

  +31623152840 info@webduim.nl