Webduim flag Nederlands Webduim flag Russia
Webduim logo white
 • fb icon
 • instagram icon
m e n u
Webduim » Diensten » Online marketing
w e b d u i m

Marketing online

Online marketing begint bij het vaststellen van de doelgroep. Online marketing is overigens niet meer dat marketing via het internet. Maar dit is tegenwoordig niet meer weg te denken en wellicht de belangrijkste vorm van marketing.

SEO, SMM en linkbuilding zijn verschillende vormen van online marketing. Wil jij jouw online marketing uitbesteden om meer bezoekers te genereren? Wij van Webduim kunnen jou hierin ondersteunen!

Offerte aanvragen
 • concurrentieonderzoek
 • doelgroep bepalen
 • social media marketing
 • seo optimalisatie
 • meer bezoekers genereren
 • hogere ranking in Google
Offerte aanvragen

seo

s t r a t e g i e

SEO optimalisatie

Met SEO word je door de juiste doelgroep gevonden via organische zoekresultaten. Deze personen zijn dus al specifiek opzoek naar jouw dienst of product. Dit houdt in dat jouw bezoekers altijd interesse hebben in jouw dienst of product, waardoor je meer conversies zult behalen.

 • instellen Google Services
 • concurrentieonderzoek
 • SEO-landingspagina's
 • optimaliseren homepagina
 • groeistrategie

1

- SEO-basis

Ben je een startende ondernemer en opzoek naar de juiste manier om jouw website in te stellen?

Met het SEO Basispakket stellen wij jouw website optimaal voor jou in, zodat jij met een gerust hart kan beginnen aan de SEO. In het Basispakket koppelen we jouw website aan alle Google diensten én zullen we tevens jouw website koppelen aan onze online marketing rapportage!

Kies vandaag nog voor het SEO Basispakket!

Offerte aanvragen meer weten

2

- SEO-extra

Ben je opzoek naar wat meer hulp en is het Basispakket misschien toch wat té basis voor jou?

Dan is wellicht het SEO Extra pakket meer geschikt voor jou. Twijfel niet langer en begin zo snel mogelijk met het optimaliseren van jouw website. Hoe langer je wacht, hoe meer conversies je misloopt!

Wacht niet langer en ontvang meer informatie over het SEO Extra pakket!

Offerte aanvragen meer weten

3

- SEO-premium

Je bent ondernemer en je hebt een lange termijn visie voor jouw bedrijf, maar met de SEO wil het nog niet helemaal lukken?

Met het SEO Premiumpakket zullen we jou ondersteunen in het vinden van de juiste en meeste efficiënte strategie voor jouw bedrijf. Wij doen grondig onderzoek en analyseren jouw website en bieden in nauwe samenwerking met jou de juiste strategie aan.

Zo kan je met een gerust hart jouw bedrijf verder laten groeien! Lees verder om meer te weten over het SEO Premiumpakket!

Offerte aanvragen Lees meer

smm

s o c i a l

SMM van Webduim

Social media is een onderdeel van het dagelijks leven voor miljoenen mensen. Door SMM in te zetten krijg je meer bekendheid en tevens kun gemakkelijk jouw klanten bereiken. Ook is het de perfecte tool om met jouw klanten in gesprek te kunnen komen. Klik voor onze SMM pakketten hier.

 • bedrijfsaccount maken
 • adverteren op social media
 • strategie
 • professionele stijlgids
 • contentkalender
 • visuele content
 • tekst content

1

- SMM-basis

Ben je opzoek naar de juiste social media marketing strategie, maar kom je er niet uit?

Met ons Social Media Basispakket ontwikkelen we een professionele stijlgids voor jouw bedrijfspagina. Ben je benieuwd wat een goede social media marketing strategie kan betekenen voor jouw bedrijf?

Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Social media is niet meer weg te denken en het is zonde dat jij hier nog niet mee bezig bent!

Offerte aanvragen Lees meer

2

- SMM-extra

Ben jij al aan het adverteren op social media?

Wij kunnen jou hiermee helpen! Dit kan een lastige en tijdrovend klusje zijn die vaak door ondernemers wordt vergeten. Maar door social media in te zetten zal je merken dat je meer bekendheid krijgt en daardoor dus meer bezoekers naar de website zal genereren met als gevolg dat je meer conversies maakt.

Lees verder voor meer informatie over het SMM Extra pakket.

Offerte aanvragen Lees verder

Content

w e b d u i m

Teksten laten schrijven

Content marketing omvat alle vormen van marketing waarbij content centraal staat. Het is van belang om content te delen die relevant is voor jouw product of dienst. Dit moet content zijn die jouw klanten helpt en zorgt voor interactie.

Toch kan het creëren van de juiste en goede content moeilijk zijn. Wij willen je middels deze blog de juiste tips meegeven zodat jij de juiste content voor jouw bedrijf kunt creëren.

Wil jij een succesvolle website?
Kijk dan snel verder.

Webshop

Een professionele webshop die op alle fronten klopt, laat je bij Webduim maken.

Wij creëren een kwalitatief hoogwaardige webshop voor jou, waar jouw klanten met gemak kunnen winkelen.

Huisstijl

In jouw huisstijl is terug te zien wie jij bent en waar jij voor staat.

Bij Webduim kun je professioneel advies inwinnen of je huisstijl laten ontwerpen.

faq

v r a a g   o n s

Veelgestelde vragen

 • Kunnen jullie garanderen dat onze website bovenaan in Google en andere zoekmachines wordt weergegeven?

  Dit kunnen we helaas niet, al zullen we er wel alles aan doen om je website zo hoog mogelijk te krijgen in de rangschikking. Met de eerlijke technieken kan het soms lastig zijn om een hoge positie te grijpen op sommige zoekwoorden of zoekopdrachten. Er zijn bedrijven die gebruikmaken van in de ogen van Google ‘strafbare’ technieken.

  Wanneer Google daarachter komt word je onmiddellijk bestraft en wellicht zelfs van de zoekresultaten verwijderd. Dat is het laatste wat je wil. Wij werken enkel met de eerlijke technieken en proberen deze zo goed mogelijk in te zetten voor jouw website, met bewezen resultaten bij de mensen die je voor gingen.

 • Hoelang duurt het voor ik resultaat zie van verbeterde SEO?

  Hier is geen simpel antwoord op te geven, omdat het van vele factoren afhangt. Het aantal zoekresultaten, de concurrentie, de technische staat van je website, de toegankelijkheid voor zoekmachines. Alles wordt meegenomen en dit proces kan soms wel maanden, jaren duren. Maar het kan ook zo zijn dat je binnen een paar minuten bovenaan staat. Maar wellicht niet 100% zichtbaar, slechts 1 op de 20 keer bij een zoekopdracht. De zoekmachines hebben dat in de hand, maar de positie die je potentieel kunt bemachtigen heb jij in de hand. Om die reden is het belangrijk om altijd ‘on top of your game’ te presteren. Bij alles wat je publiceert moet je weten dat het bijdraagt aan een betere beleving voor de bezoeker. Content is daarin ontzettend belangrijk. Mede om die reden wordt er door bedrijven steeds vaker de creatie van content uitbesteed. Webduim kan voor jou content creëren, vraag naar de mogelijkheden.

 • Wat is lokale SEO?

  Lokale SEO zorgt ervoor dat jij vindbaar bent voor mensen met zoekopdrachten binnen een bepaalde omgeving. Google kan tegenwoordig heel goed indexeren of iemand op zoek is naar een bedrijf in de buurt, denk hierbij bijvoorbeeld aan kapperszaken. Als jij in Amsterdam woont en je zoekt naar kapperszaken, wil je niet dat er kapperszaken worden getoond die in Rotterdam gevestigd zijn. Google snapt dat deze in Amsterdam moeten zitten en toont daarom deze kapperszaken eerst. Zo ook in andere branches. Om ervoor te zorgen dat je bij lokale zoekopdrachten boven in de zoekresultaten komt te staan is het slim om lokale SEO toe te passen.

  Een goed begin is het aanmelden van je bedrijf in Google, hierdoor word je op Maps weergegeven en is de kans groot dat je al beter wordt geïndexeerd. Een goed begin is het halve werk. Voor nog betere resultaten kunnen wij je verder helpen, neem daarvoor contact met ons op.

 • Wat is ‘goede’ content?

  Wanneer je zoekwoordenonderzoek goed uit is gevoerd weet je op welke woorden je gevonden wilt worden. Dan is het belangrijk om deze zoekwoorden te verwerken in je content, niet enkel je tekst: ook in de URL, je SEO-titel en zelfs in de beschrijvingen van je afbeeldingen. Zo zie je maar dat Google verder kijkt dan alleen de geschreven tekst, er komt best veel bij kijken maar alles moet kloppen.

  Je content moet waardevol zijn, uniek en nieuw zijn. Dat zijn de criteria waar iedere zoekmachine naar kijkt. Beschikt jouw content over deze aspecten? Dan is de kans aanwezig, wanneer jouw organisatie én pagina relevant zijn voor een bepaald onderwerp, dat je daar zult stijgen in de zoekresultaten.

lees verder

contact

Neem vrijblijvend contact met ons op:


  Heb je een website nodig maar nog geen idee hoe en wat? Onze klantensupport staat klaar om al je zorgen weg te nemen en al je vragen te beantwoorden.

  Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

  +31623152840 info@webduim.nl