Webduim flag Nederlands Webduim flag Russia
Webduim logo white
 • fb icon
 • instagram icon
m e n u
Webduim » Diensten » Huisstijl
w e b d u i m

Huisstijl

Je kunt ook natuurlijk bij ons terecht als er nog helemaal niks is, je bent een bedrijf begonnen, maar er is verder nog geen logo, geen stijl, geen lay out. Dit kun je door ( of met) Webduim laten ontwerpen, op maat, naar wens. Helemaal van a tot z alles wat je nodig hebt om je bedrijf een mooie uitstraling te geven om klanten aantrekken. Waardoor je herkenbaar wordt, onthouden.

Ook als je startende bent ben je bij ons welkom, wij helpen namelijk ook met naming, branding en ontwikkeling van een bedrijf.

Offerte aanvragen
 • huisstijl op maat
 • imago & identificatie
 • waaruit bestaat een huisstijl
 • de hoe, wat en waar van jouw huisstijl
Offerte aanvragen

Huisstijl

b r a n d i n g

1

- huisstijl op maat

Een professionele huisstijl zorgt ervoor dat klanten zich vertrouwd voelen op jouw website. Het is belangrijk dat met jouw huisstijl je jouw visie uitstraalt en dat je jezelf weet te identificeren middels dit. Toch kan het beduidend lastig zijn om een goede huisstijl te creëren.

Niet iedereen is immers hierin thuis! Je kunt bij Webduim professioneel advies inwinnen en wij kunnen je helpen, ondersteunen en het compleet van jou overnemen. Uiteraard wordt alles in goed overleg met jou gedaan. Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Neem dan vandaag nog vrijblijvend advies met ons op via onderstaande contact gegevens.

huisstijl van webduim
huisstijl ontwerpen

2

- imago & identificatie

Het imago van jouw bedrijf, heb je hier al eens over nagedacht? Het imago van jouw bedrijf draait om de beeldvorming en perceptie die jouw doelgroep heeft. Het is dus enorm belangrijk om hier op de juiste manier op in te spelen. De indruk die jij namelijk achterlaat bij jouw klanten of potentiële klanten is erg belangrijk.

Er zijn een aantal belangrijke elementen voor het bepalen van je bedrijfsimago. Zorg dat je communicatie op orde is, bekijk welke promotiemiddelen je wil inzetten, maak je activiteiten kenbaar en zorg voor een goede huisstijl.

Wij kunnen je hier volledig in ondersteunen en helpen om het juiste imago neer te zetten.

3

- waaruit bestaat een huisstijl

De huisstijl staat in dezelfde zin als identiteit en imago. De identiteit van een bedrijf of organisatie staat voor het beeld dat een bedrijf van zichzelf wil vestigen en uitstralen.

Het is voor alle bedrijven van enorm belang dat de huisstijl in alle elementen terug te vinden is.

Dit straalt professionaliteit uit en vertrouwen. De belangrijkste elementen in de huisstijl zijn:

 • logo & schrijfwijze
 • typografie
 • kleurencombinatie
 • vormen, lijnen
 • contrast, verhoudingen

Dit zal terug ‘moeten’ komen op de website of webshop, in de emails die je verzend, het briefpapier die je gebruikt, enzovoorts.

Bij Webduim kunnen wij jou helpen en ondersteunen in het creëren van de perfecte huisstijl voor jouw bedrijf.

huisstijl laten maken
branding van webduim

4

- de hoe, wat en waar van jouw huisstijl

Nu heb je de juiste huisstijl aangemeten gekregen. In goed overleg met ons professionele en creatieve team hebben we gezamenlijk dit ontworpen. In jouw huisstijl is nu terug te zien wie jij bent en waar jij voor staat. De eerste stap is nu gezet.

Nu is het van belang om de huisstijl in jouw gehele bedrijf of organisatie terug te laten komen. Dit straalt professionaliteit en vertrouwen uit. Zo kun je onder andere denken aan presentaties of opbriefpapier, visitekaartjes, offertes, facturen, enveloppen, de website, e-mails,bedrijfskleding etc.

Webduim helpt en ondersteunt jou in het creëren van de juiste huisstijl voor jouw bedrijf. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen!

Zo behaal jij de resultaten waar je van droomt.

Marketing

Vergeet je de marketing van je bedrijf niet?

Webduim kan jou ondersteunen of dit werk volledig van je overnemen. Naast een goed werkende website is de marketing minstens zo belangrijk.

Website

Een kloppende website begint bij Webduim.

Wij ontwikkelen premium websites voor alle soorten organisaties.

contact

Neem vrijblijvend contact met ons op:


  Heb je een website nodig maar nog geen idee hoe en wat? Onze klantensupport staat klaar om al je zorgen weg te nemen en al je vragen te beantwoorden.

  Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

  +31623152840 info@webduim.nl