Webduim flag Nederlands Webduim flag Russia
Webduim logo white
  • fb icon
  • instagram icon
m e n u
Webduim » Blog » Website » 10 redenen waarom jouw bedrijf website nodig heeft
w e b d u i m

blog

10 redenen waarom jouw bedrijf website nodig heeft

waarom jouw bedrijf website nodig hebt

Veel bedrijven beschikken nog altijd niet over een eigen website. Dit is niet bepaald optimaal, je hebt namelijk echt een website nodig als ondernemer zijnde. Maar waarom is het hebben van een website dan zo belangrijk vraag je je af? Om je hier wat meer over te laten zien hebben we besloten om de top 10 redenen voor het hebben van een website op een rijtje te zetten!

1. Je zorgt voor een betrouwbare uitstraling
Een groot voordeel van een eigen website is dat het zorgt voor een betrouwbare uitstraling. Meer dan 30% overweegt een bedrijf niet eens als het geen website heeft. Als je wilt dat mensen denken dat je bedrijf geloofwaardig is, is het van groot belang om een eigen website te laten bouwen. Deze nieuwe uitstraling zorgt vervolgens weer voor meer klanten.

2. Je kunt je producten makkelijk laten zien

producten laten zien

Presentatie speelt een cruciale rol als je graag wilt dat mensen je producten of diensten kunnen kopen. Dit is met name belangrijk als je een startup bent waar elke klant telt. In dat geval is het ook belangrijk dat je jouw expertise op de best mogelijke manier kunnen laten zien. Het hebben van een website kan daarbij helpen. Je kunt met een site je producten of diensten nog beter laten zien en de klant een goed beeld bieden over wat jij voor ze kan betekenen.

3. Je kan zorgen voor beter contact met de klant
Dit is een van de belangrijkste redenen waarom bedrijven een website nodig hebben. Als het gaat om de aankoop van een product of dienst, geven de meeste mensen de voorkeur aan een gemakkelijk toegankelijk bedrijf en kunnen ze worden bereikt wanneer ze maar willen. Middels een website zorg je ervoor dat jouw klant over de nodige gegevens beschikt. Dit stimuleert ze om contact op te nemen met je team als ze eventuele vragen hebben over je diensten of producten.

4. Je website zorgt voor nieuwe klanten
Misschien ben je tevreden met de huidige omvang van je bedrijf, maar elk bedrijf heeft te maken met klantenverloop. Om blijvend succes te boeken binnen je bedrijf moet je nieuwe klanten aantrekken. Een van de beste manieren om dit te doen is door jezelf en jouw bedrijf zichtbaar te maken op Google. Door je zichtbaar te maken op het internet weet je zeker dat je nieuwe klanten naar jouw bedrijf kunt halen.

5. Je kunt de klantenreviews laten zien

klantenreviews laten zien

Het tonen van je beste klantenreviews op een prominente plaats op je website is een geweldige manier om jouw bedrijf nog beter naar voren te laten komen. Dit kan in de vorm van persoonlijke reviews van klanten. Als je bedrijf is verschenen in artikelen van kranten of populaire lokale blogs kan je deze ook vermelden op de site. Deze reviews geven je bedrijf gelijk een betrouwbare uitstraling mee.

Jouw website begint hier!

6. Je kan Google maps plaatsen op de site
Op een website kun je kaarten rechtstreeks op je website opnemen. Sommige bedrijven hebben een kaart rechtstreeks op hun startpagina. Een ingesloten kaart maakt het voor mensen die niet veel tijd doorbrengen in uw omgeving gemakkelijk om je bedrijf te vinden. Dit is vooral handig als je bepaalde events organiseert, omdat die mensen kunnen aantrekken die anders geen tijd zouden doorbrengen in de buurt waar je bedrijf is.

7. Je bent de concurrentie te slim af
Als je concurrenten nog niet online zijn zal hier snel verandering in komen. Zorg dat je een leider wordt in je vakgebied door als eerste over een goede website te beschikken. Heb je al veel concurrentie dan kan je met een website laten zien dat jij het anders aan durft te pakken. Hierdoor kan je ondanks de andere bedrijven de juiste resultaten boeken met je site.

8. Je kunt makkelijk een website maken
Het is vandaag de dag mogelijk om op een super eenvoudige manier een website te maken. Moderne websitebouwers zoals WordPress en Wix maken het u gemakkelijk om een mobielvriendelijke site te bouwen zonder enige kennis van code. Uiteraard staat ons team klaar om je te helpen bij het opzetten van een eigen site. Door de voordelige prijzen kan ook jouw bedrijf over een site voorzien zijn.

9. Je zorgt voor lange termijn succes
In 2020 maakt zo’n 59% van de wereldbevolking gebruik van internet. De komende tijd komen steeds meer mensen in contact met het internet. Zonder website is je bedrijf onzichtbaar voor deze mensen. Naarmate het internet nog belangrijker wordt zal je bedrijf onzichtbaar worden voor iedereen, tenzij je investeert in een website. Een website is dus echt nodig als je de concurrentie aan wilt gaan.

10. Je kan sociaal media koppelen

social media koppelen

De laatste reden waarom je een website nodig hebt is het feit dat je jouw sociaal media kanalen nog makkelijk kan koppelen. Zo kan je een link opnemen naar je Instagram profiel om ervoor te zorgen dat jouw klanten gelijk op je pagina terecht komen. Dit zorgt ervoor dat je hen keer op keer van de leukste content kunt voorzien.

Kies jij ook voor een nieuwe website
Als ondernemer zijnde heb je dus echt een website nodig. Sterker nog, je kunt gewoonweg niet de juiste resultaten boeken zonder website. Om ervoor te zorgen dat ook jij van een professionele site voorzien kunt zijn is het handig om vandaag nog contact met ons op te nemen. Samen met jou gaan we om de tafel zitten om te bekijken wat we voor je kunnen betekenen. Voor je het weet zal ook jij de bovenstaande voordelen zelf kunnen ervaren!

Ben je op zoek naar een website op maat die je bedrijf tot leven brengt? Ontdek onze professionele dienst – Website laten maken! – en zie hoe we voor je klaarstaan.

Deel dit bericht

Wil jij een succesvolle website?
Kijk dan snel verder.

Website

Een kloppende website begint bij Webduim.

Wij ontwikkelen premium websites voor alle soorten organisaties.

Webshop

Een professionele webshop die op alle fronten klopt, laat je bij Webduim maken.

Wij creëren een kwalitatief hoogwaardige webshop voor jou, waar jouw klanten met gemak kunnen winkelen.

contact

Neem vrijblijvend contact met ons op:






    Heb je een website nodig maar nog geen idee hoe en wat? Onze klantensupport staat klaar om al je zorgen weg te nemen en al je vragen te beantwoorden.

    Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

    +31623152840 info@webduim.nl