Webduim flag Nederlands Webduim flag Russia
Webduim logo white
  • fb icon
  • instagram icon
m e n u
Webduim » Blog » Website
w e b d u i m

Blog. Website

Categorieën:

Website

Webdesign

SEO

Marketing

Tips

SMM

Het belang van gebruiksvriendelijke navigatie

Category:

Website

Een goed functionerende navigatie op een website is van essentieel belang. Het optimaliseren ervan leidt tot een betere gebruikerservaring, verhoogde betrokkenheid en meer conversies. Een duidelijke en gemakkelijke navigatiestructuur maakt het voor bezoekers eenvoudiger om informatie te vinden en draagt bij aan het succes van een website.

lees meer
waarom jouw bedrijf website nodig hebt

10 redenen waarom jouw bedrijf website nodig heeft

Category:

Website

Een website is van groot belang voor jouw onderneming. Dankzij een website ben je altijd weer in staat om de concurrentie te slim af te zijn en de juiste resultaten te boeken. Neem jij ook contact op met ons team voor het laten bouwen van een professionele site?

lees meer
Website zelf maken of website laten maken

Website zelf maken of website laten maken?

Category:

Website

Een website laten maken, is dat het waard? Of kan je ook prima zelf een website maken? In onze nieuwe blog zetten we alle voor- en nadelen naast elkaar. Ook hebben we het over de simpele ‘drag-and-drop’ CMS-systemen van aanbieders met een maandabonnement.

Alles wat je moet weten om de juiste keuze te maken!

lees meer
Wat kost een website laten maken

Wat kost een website laten maken?

Category:

Website

We krijgen maar al te vaak de vraag wat de kosten zijn voor het maken van een website. Hier is echter geen antwoord op te geven, iedere website is namelijk uniek. In dit artikel duiken we hier dieper in. We leggen je uit waar de kosten uit bestaan en of jij een maatwerk website nodig hebt of niet.

lees meer
Een eigen Wordpress website maken

Een eigen WordPress website maken

Category:

Website

Waarschijnlijk ben je al wel bekend met de naam ‘Wordpress’. Wordpress is namelijk één van de meest bekende en meest gebruikte CMS systemen in de wereld. In 2003 werd Wordpress ontwikkeld en was enorm populair voor vele bloggers. Maar tegenwoordig is Wordpress veel meer dan dat.

lees meer

contact

Neem vrijblijvend contact met ons op:


    Heb je een website nodig maar nog geen idee hoe en wat? Onze klantensupport staat klaar om al je zorgen weg te nemen en al je vragen te beantwoorden.

    Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

    +31623152840 info@webduim.nl