Webduim flag Nederlands Webduim flag Russia
Webduim logo white
  • fb icon
  • instagram icon
m e n u
Webduim » Blog » Webdesign » Uniek webdesign, wat houdt dat in?
w e b d u i m

blog

Uniek webdesign, wat houdt dat in?

Uniek webdesign, wat houdt dat in?

De term webdesign hoor je geregeld voorbij komen, maar wat houdt het nu eigenlijk in? Webdesign is het ontwerp en de vormgeving van jouw website of webshop.

Het webdesign dat jij kiest voor jouw website onderscheid jou van de concurrentie. Naast dat de website natuurlijk technisch goed in elkaar moet zitten, is het ook belangrijk dat je opvalt en uitblinkt. Jouw webdesign is een onderdeel van de branding en het is dus belangrijk dat het uniek is en herkenbaar! Maar, hoe dan?

Webdesign is veel meer dan het kiezen van een lettertype en een kleur. Het is écht het verwerken van jouw eigen stijle en karakter in de website. Je wilt natuurlijk dat jouw klanten je gelijk herkennen aan de hand van jouw website.

Hoe kies je jouw webdesign?

Het webdesign is veel meer dan alleen jouw logo kiezen, maar dit is wel een onderdeel van het proces. De presentatie en de visuele vormgeving van jouw gehele online presence is enorm belangrijk. De klanten zullen hier namelijk als eerste naar kijken. Je krijgt immers maar één kans om een goede eerste indruk neer te zetten. Je wilt immers het juiste gevoel meegeven aan jouw klanten. Het is overigens enorm belangrijk om in de brainstorm sessie je doelgroep mee te nemen. Zie het grafisch ontwerp als een proces dat ontstaat vanuit de eisen van de klant en jouw eigen gedachtegang

Wellicht heb je al een heleboel ideeën over hoe jouw website eruit moet komen te zien, maar mis je de creativiteit om dit goed op papier te kunnen zetten? Óf misschien zie je door de bomen het bos niet meer en heb je geen idee waar je moet beginnen? Dit is heel normaal en veel ondernemers lopen hier tegen aan. Gelukkig kan je ervoor kiezen om een professioneel bedrijf in te huren om je hierin te ondersteunen. Je wilt je natuurlijk onderscheiden van de concurrentie, een standaard template is dan ook niet geheel geschikt om dit mee te bereiken. Je wilt immers uniek zijn!

Een website met karakter? Dat kan bij Webduim.

Kiezen voor een professional

De stappen die je neemt bij het ontwikkelen van jouw eigen stijl zijn verbonden aan het bedrijfsimago. De kleuren die je kiest, het bedrijfslogo die overal terug te vinden zal zijn en de huisstijl die je gaat hanteren zijn enorm belangrijk. Onze professionals kunnen je uitgebreid helpen bij het ontwikkelen hiervan. Samen kunnen we kijken naar de identiteit van jouw bedrijf. We willen je leren kennen en begrijpen waar jij precies voor staat. Op deze manier kunnen we jouw het beste van dienst zijn. We zullen het bedrijfslogo en de huisstijl uiteraard aansluiten op jouw wensen en ideeën.

Na dat we een uitgebreide brainstorm sessie gehouden hebben en de nodige informatie van jou gehad hebben, gaan we aan de slag. Uiteraard zullen we altijd een concept aanleveren die je kan bekijken en indien gewenst aan kunt passen. Wanneer je geheel tevreden bent over het design, zullen we de puntjes op de í zetten en als laatste stap wordt het design daadwerkelijk gerealiseerd.

Ben je benieuwd hoe wij jouw bedrijf hier mee kunnen helpen? Of ben je op zoek naar een professioneel bedrijf om jou te ondersteunen in het design? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken en bespreken!

Deel dit bericht

Wil jij een succesvolle website?
Kijk dan snel verder.

Webshop

Een professionele webshop die op alle fronten klopt, laat je bij Webduim maken.

Wij creëren een kwalitatief hoogwaardige webshop voor jou, waar jouw klanten met gemak kunnen winkelen.

Huisstijl

In jouw huisstijl is terug te zien wie jij bent en waar jij voor staat.

Bij Webduim kun je professioneel advies inwinnen of je huisstijl laten ontwerpen.

contact

Neem vrijblijvend contact met ons op:


    Heb je een website nodig maar nog geen idee hoe en wat? Onze klantensupport staat klaar om al je zorgen weg te nemen en al je vragen te beantwoorden.

    Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

    +31623152840 info@webduim.nl