Webduim flag Nederlands Webduim flag Russia
Webduim logo white
  • fb icon
  • instagram icon
m e n u
w e b d u i m

Blog

Categorieën:

Website

Webdesign

SEO

Marketing

Tips

SMM

Het belang van gebruiksvriendelijke navigatie

Categorie:

Website

Een goed functionerende navigatie op een website is van essentieel belang. Het optimaliseren ervan leidt tot een betere gebruikerservaring, verhoogde betrokkenheid en meer conversies. Een duidelijke en gemakkelijke navigatiestructuur maakt het voor bezoekers eenvoudiger om informatie te vinden en draagt bij aan het succes van een website.

lees meer
11 tips voor een nieuwe website die echt waardevolle klanten trekt

11 tips voor een nieuwe website die echt waardevolle klanten trekt

Categorie:

Tips

Wil je een nieuwe website maken? Een website is tegenwoordig essentieel voor een bedrijf. Er komt veel kijken bij het maken van een website, waardoor je het gevoel kunt hebben dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij hebben daarom 11 tips voor het maken van een nieuwe website voor je op een rijtje gezet.

lees meer
Een website op Google vindbaar maken – hoe doe je dat eigenlijk?

Een website op Google vindbaar maken – hoe doe je dat eigenlijk?

Categorie:

SEO

Een website op Google vindbaar maken is dé sleutel tot succes in onze digitale economie. Zonder de juiste online vindbaarheid geen bezoekers, zonder bezoekers geen omzet. Omdat we zien dat er nog altijd een hoop onduidelijkheid bestaat over zoekmachine- en website optimalisatie hebben we besloten om het belangrijkste voor jou op een rijtje te zetten.

lees meer
Goede domeinnaam kiezen

Goede domeinnaam kiezen

Categorie:

Tips

Een goede domeinnaam kiezen is niet voor iedereen weggelegd, soms zie je door de bomen het bos niet meer. De mogelijkheden zijn oneindig; wij helpen je met dit artikel op weg. Met de tips van Webduim wordt het kiezen van een sterke en goede domeinnaam eenvoudig. Jij gaat online succes boeken, wij helpen je verder.

lees meer
waarom jouw bedrijf website nodig hebt

10 redenen waarom jouw bedrijf website nodig heeft

Categorie:

Website

Een website is van groot belang voor jouw onderneming. Dankzij een website ben je altijd weer in staat om de concurrentie te slim af te zijn en de juiste resultaten te boeken. Neem jij ook contact op met ons team voor het laten bouwen van een professionele site?

lees meer
Website zelf maken of website laten maken

Website zelf maken of website laten maken?

Categorie:

Website

Een website laten maken, is dat het waard? Of kan je ook prima zelf een website maken? In onze nieuwe blog zetten we alle voor- en nadelen naast elkaar. Ook hebben we het over de simpele ‘drag-and-drop’ CMS-systemen van aanbieders met een maandabonnement.

Alles wat je moet weten om de juiste keuze te maken!

lees meer
Wat kost een website laten maken

Wat kost een website laten maken?

Categorie:

Website

We krijgen maar al te vaak de vraag wat de kosten zijn voor het maken van een website. Hier is echter geen antwoord op te geven, iedere website is namelijk uniek. In dit artikel duiken we hier dieper in. We leggen je uit waar de kosten uit bestaan en of jij een maatwerk website nodig hebt of niet.

lees meer
Uniek webdesign, wat houdt dat in?

Uniek webdesign, wat houdt dat in?

Categorie:

Webdesign

Het webdesign dat jij kiest voor jouw website onderscheid jou van de concurrentie. Naast dat de website natuurlijk technisch goed in elkaar moet zitten, is het ook belangrijk dat je opvalt en uitblinkt. Jouw webdesign is een onderdeel van de branding en het is dus belangrijk dat het uniek is en herkenbaar! Maar, hoe dan?

lees meer

Waarom UX-design onmisbaar is

Categorie:

Webdesign

UX-design, dit is een term die je wellicht regelmatig voorbij hoort komen, maar waarvan je wellicht totaal geen idee hebt wat het inhoudt. UX-design is een andere benaming voor gebruikerservaring. Wanneer jouw website gebruik maakt van UX design, is deze dus ingericht op de wensen van jouw bezoekers.

lees meer
Een eigen Wordpress website maken

Een eigen WordPress website maken

Categorie:

Website

Waarschijnlijk ben je al wel bekend met de naam ‘Wordpress’. Wordpress is namelijk één van de meest bekende en meest gebruikte CMS systemen in de wereld. In 2003 werd Wordpress ontwikkeld en was enorm populair voor vele bloggers. Maar tegenwoordig is Wordpress veel meer dan dat.

lees meer
Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, een makkie of specialisatie?

Categorie:

SEO

Vroeger was je site op het internet een dingetje wat je even deed, bij hield en er weer vanaf haalt als je daar zin in had. Tegenwoordig is het het hele imago van iemand of zelfs zijn hele werk of levensinvestering. Het internet wordt steeds belangrijker voor de persoon die zijn site of shop op het web zet en vindbaarheid is een van de belangrijkste dingen voor een eigenaar van een webwinkel of blog.

lees meer

contact

Neem vrijblijvend contact met ons op:


    Heb je een website nodig maar nog geen idee hoe en wat? Onze klantensupport staat klaar om al je zorgen weg te nemen en al je vragen te beantwoorden.

    Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

    +31623152840 info@webduim.nl