Webduim logo white
  • fb icon
  • instagram icon
m e n u
w e b d u i m

Blog

Categorieën:

Webdesign

SEO

Website

Marketing

SMM

Wat kost een website laten maken

Wat kost een website laten maken?

Categorie:

Website

We krijgen maar al te vaak de vraag wat de kosten zijn voor het maken van een website. Hier is echter geen antwoord op te geven, iedere website is namelijk uniek. In dit artikel duiken we hier dieper in. We leggen je uit waar de kosten uit bestaan en of jij een maatwerk website nodig hebt of niet.

lees meer
Uniek webdesign, wat houdt dat in?

Uniek webdesign, wat houdt dat in?

Categorie:

Webdesign

Het webdesign dat jij kiest voor jouw website onderscheid jou van de concurrentie. Naast dat de website natuurlijk technisch goed in elkaar moet zitten, is het ook belangrijk dat je opvalt en uitblinkt. Jouw webdesign is een onderdeel van de branding en het is dus belangrijk dat het uniek is en herkenbaar! Maar, hoe dan?

lees meer

Waarom UX-design onmisbaar is

Categorie:

Webdesign

UX-design, dit is een term die je wellicht regelmatig voorbij hoort komen, maar waarvan je wellicht totaal geen idee hebt wat het inhoudt. UX-design is een andere benaming voor gebruikerservaring. Wanneer jouw website gebruik maakt van UX design, is deze dus ingericht op de wensen van jouw bezoekers.

lees meer
Een eigen Wordpress website maken

Een eigen WordPress website maken

Categorie:

Website

Waarschijnlijk ben je al wel bekend met de naam ‘Wordpress’. Wordpress is namelijk één van de meest bekende en meest gebruikte CMS systemen in de wereld. In 2003 werd Wordpress ontwikkeld en was enorm populair voor vele bloggers. Maar tegenwoordig is Wordpress veel meer dan dat.

lees meer
Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, een makkie of specialisatie?

Categorie:

SEO

Vroeger was je site op het internet een dingetje wat je even deed, bij hield en er weer vanaf haalt als je daar zin in had. Tegenwoordig is het het hele imago van iemand of zelfs zijn hele werk of levensinvestering. Het internet wordt steeds belangrijker voor de persoon die zijn site of shop op het web zet en vindbaarheid is een van de belangrijkste dingen voor een eigenaar van een webwinkel of blog.

lees meer

contact

Neem vrijblijvend contact met ons op:

    Heb je een website nodig maar nog geen idee hoe en wat? Onze klantensupport staat klaar om al je zorgen weg te nemen en al je vragen te beatwoorden.

    Je kunt ons op verschillende manieren berijken:

    +31623152840 info@webduim.nl